| Alexandrutza150795 a întrebat:

Buna happy as vrea sa stiu de cate ori trebuie sa citesti biblia in viata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cite ori poti si vrei, chiar permanent.Atentie:biblia nu este o carte obisnuita, este ff greu de inteles; iti va lua timp si trebuie sa ai multa rabdare, pina cind vei incepe sa intelegi ceva.D-zeu sa te ajute.

6 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Daca nu se prinde nimic de tine poti si de o mie, mai bine o data dar sa reiesi cu ceva dupa ce ai terminat-o de citit happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Obligatoriu, de 3 ori de la cap la coada si de 4 ori de la coada la cap. Asta, ca sa-ti intre bine in cap ca nu e decat o poveste, la fel ca Cenusareasa, Alba ca Zapada etc. E interesanta, ca lectura, nu zic, dar, daca e sa iti folosesti cat de cat neuronul ala plictisit de atata singuratate, o citesti o data si gata! E prea de ajuns!

| terts a răspuns:

E trist cand vezi ca unii vad biblia ca o poveste ca alba ca zapada, etc,... cred ca neuronul ala plictisit are in el mai multa concentratie decat toti aia 10 miliarde ai tai daca crezi ca biblia e o poveste ca oricare alta, nu, ea e adevarul binelui si raului, e bine sa stii asta;]

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Poti sa o citesti si de 1000 de ori... daca nu faci ce scrie in ea e ca si inutil. Biblia nu e o carte care ti-a dat-o profesorul s-o citesti! citeste-o o data atenta cu sufletul deschis si asculta vocea lui Dumnezeu care vb prin acea carte, dar nu uita Dumnezeu da dar nu baga in straita

| iubireg a răspuns:

E bine ca te gandesti la asta, Biblia vorbeste despre viata, despre Cel care a creat-o, cei care s-au straduit s-o inteleaga si s-o respecte..., cum este hrana (sanatoasa) pentru corp, asa este Biblia pentru suflet, asa cum ne hranim corpul in fiecare zi, asa ar trebui sa facem si cu sufletul...
sa gandesti frumos...

| simonopetritul a răspuns:

Nu conteaza asta! stii cum fac eu? de la 13 ani citesc, zilnic, fara oprire! asa fa si tu! Succese! ))

Întrebări similare