Ai nevoie de cate 2 caiete dictando pentru romana, engleza, franceza, 2 la mate, si cate unul la celelalte materii. Pentru muzica, geografie si biologie iti trebuie din acelea speciale. Iar la desen stii ca ai nevoie de bloc! Sper ca te-am ajutat!
Salut tocmai am trerminat a VI dar cred ca te pot ajuta
sa luam pe rand:
mate -c cu patratele c de lacaiet
romana-c cu lini ca si in a patra
biologie caiet lung sti tu cu pagina alba pagina cu lini
la fel si la giografie
caiet de desen (obtional)noua ni se cerea
caiet franceza sau germana depinde unde esti eu fac franceza dar nu sunt sigur ca voi faceti dar de siguranta caiet cu lini
engleza caiet cu lini
religie caiet cu liniistorie caiet cu lini
muzica caiet special cred ca sti
nu sunt sigur dar cred ca ai nevoie de un caiet la dirigentie sau carnetel sa mai notezi daca e ceva important
tehnologie ceva in genu educatiei plastice sti cu lipici hartie numai ca la aceasta materie nu faceti nu stiu ce scrieti d zor si un proiect doua pe an depinde noi am facut dar nu stiu voi caiet cu lini
educatie pentru saatate corpu uman etc. caiet cu lini nu sunt sigur ca faceti
toate cele de mai sus le-am facut noi dar nu stiu ce vei face tu ex cu franceza si germana e o dilema am prieteni de la scoli diferite ce fac una si alta sau deloc
a si informatica caiet cu lini
dar nu te grabi ca mai avem o luna jumate si scuze pentru unele greseli de scriere ma grabeam
Depinde de ce profesor ai si depinde ce caiete va cere dar in general ai devoie de:
2 caiete de romana dictando unul teme si unu de clasa din ale mari la fel pentru engleza, franceza, si la matematica iti trebuie tot 2 caiete la fel ca si la romana numai sa fie de matematica la geografie si biologie din alex lungi cu o foaie cu linii si una goala pentru sa desenati,la muzica caitet din ala cu portativ pe el,la desen un bloc mare, la istorie tehnologie, caiete din ale mik de dictando. sper ca te-am ajutat
BUNA Va fi o lista mare de caiete in comparatie cu clasa a 4a.
la romana 2
mate 2
engleza 2
franceza 1 sau 2depinde de prof
tehnologie 1de mate
religie desen muzica 1 caiet la muzica caiet specialde muzica stii tu din ala cu 5 linii
sport nu ai
biologie geografie caiet pe care scrie biologie si invers
la istorie 1 de romana mic de preferinta
si cam atat deci succesla scoala!