Pai explica-i ca daca merge la liceul ala nu are de castigat nimic, adica daca nu se pricepe la acel profil, dc mai vrea sa mearga acolo? si spune-i ca daca o sa mearga acolo nu o sa va mai vedeti si o sa va fie mai greu pentru ca ea acolo nu cred ca o sa cunoasca pe cineva. spune-i toate astea si daca tot vrea sa mearga.atunci e decizia ei, nu trebuie sa te superi.fiecare trebuie sa luam o decizie importanta la un moment dat.si peste un timp o sa vedem daca decizia pe care o face este buna. sper ca te-am ajutat cat de cat
Pai spune-i ca cel mai important ii sa faca ce ii plc adica sa merarga la profilul carei plc indiferent dc mere cu bussul sau chiria(ai sp ca vrea la acelasi liceu cu tine) si incearca sai sp ca o sa trebuieasca sasi gateasca, sasi spele, sa faca curat
si nu o sa mai aiba timp liber ...si mai bagi uh ceva abureli p'acolo
SUCCES!
Vaaiii. daca nu va descurcati la mate info.nu va ducet. exact asa am fost si eu.eu trec acum a 10a, in clasa a 9a, primul sem am fost la mate-info...si chiar nu ma descurcam, deloc. aveam niste note... dar din sem 2 m-am transferat la stiinte sociale, recomand tuturor stiintele sociale, sau macar filologia, dar nu mate-info daca nu va descurcati.:*
aveti grija de voi! oana.
Scuza-ma ca iti zic dar este alegerea ei.inteleg ca sunteti prietene bune dar asta depinde numai si numai de ea. Poti sa ii expui ideile tale, sa o rogi sa nu plece dar daca zice ca nu nu ramane.Crezi ca eu nu a trebuit sa ma despart de prietenii mei? eu nu am mai vazut un prieten de muulti ani si nici nu mai tinem legatura. voi o sa reusiti sa o tineti.va mai intalniti mai vorbiti pe messenger.o sa fie bine. o sa te acomodezi si o sa mai gasesti si alte fete cu care sa te intelegimult succes
Kimy_8371 întreabă: