| ada001 a întrebat:

As vrea si eu idei, e o olimpiada la mine in scoala si tr sa facem o compunere cu tema : Basme rasucite. Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns:
| Raptorzzzzz a răspuns:

Pai daca e despre ce cred eu inveteaza si tu un basm din ala fara sens.Adica scrie de exemplu: a fost odata ca niciodata un print cu o sabie de aur care ii batea pe toti.Sabia a scos-o dintr-o piatra pe care a sculptato un urias dintr-un munte. Doar ca piatra era ascunsa si numai unu din ala cum era robin hood stia unde este si printu care pana atunci fusese taran a trebuit sai dea o piatra pe care ia dato un balaur in schimbu la 3 oi.Si robin hood a luat piatra si i-a dat o cheie si o ghicitoare.Si asta a mers la inteleptu satului si i-a dat cutitu de aur a lu tasu ca sai rezolve ghicitoarea.Si asa a gasit usa unde se potrivea cheia.Acolo era o harta care la dus la piatra cu sabia.Si dupa aia mai baga si uh cea facut cu sabia aia ca s-a dus singur sa se bata cu o armata si au inceput soldatii sa rada si jumate din ei au murit de ras si pe restul i-a facut sa fuga pentru ca sabia aia facea nu stiu ce... stiu ca am scris cam mult da asa imi place mie sa inventez, sper cam fost de ajutor big grin