anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!
As vrea și eu o opinie in legătură cu o întâmplare.
Într-o zi la scoala,la ora de romana după un test in care am luat 10, iar ea o nota mica. Colega mea a zis in ora :"mai țineți minte când a copiat...(De mine era vorba ca am copiat) și-a început să i povestească modalitate in care am copiat atunci doamnei de română la un test când eram mai mică de la o alta materie.
Nu e prima oara când colega mea face remarci care să ma puna în lumină proasta. S-a mai întâmplat ca după ce mi-am spus tema la română sa zica acea colega de fata cu doamna"ai luat-o după net?" Lucru neadevărat, deoarece mi-am facut temele mereu singur și nu le-am luat de pe net.
De ce credeți că a spus lucruri de genul? Tin să menționez că am fost și șef de promoție.

Răspuns Câştigător
| CalinaXandra a răspuns:

Pentru ca e invidioasa pe tine. Iei note mai mari și probabil ești mai apreciat și mai bine văzut decât ea. Ignor-o sau raspunde-i cu replici inteligente fără sa o jignești. Poți sa ii explici frumos ca punându-te pe tine într-o lumina proasta nu o va face pe ea mai buna sau mai deșteaptă, din contră, pârâciosii sunt cei mai urâți și asa va rămâne toată viața. Tu vezi-ti de ale tale și ignor-o

| linarkfts a răspuns (pentru CalinaXandra):

Crezi că a spus acele lucruri să mă pună într-o lumină proastă in fata doamnei de română?

| CalinaXandra a răspuns (pentru linarkfts):

Bineînțeles

Și creezi că au reușit, ținând cont că eu luam mai tot timpul 9 si 10 la română?
E posibil să o fi crezut că fac temele după net?

| CalinaXandra a răspuns (pentru linarkfts):

Clar nu, chestia asta se va vedea la teste, când te asculta profa în clasa etc.

Mulțumesc frumos!

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Invidia.
"Sa moara (si) capra vecinuluii".

| mihai69 a răspuns:

De ce? Simplu: atât poate.

Big ignore. Sau răspunsuri vesele: „stai liniștită, dacă va fi să copiez vreodată, sigur nu o voi face după tine, nu vreau să îmi scad media!"

| linarkfts a răspuns (pentru mihai69):

Mulțumesc de sfat. Întotdeauna am ignorat o, dar n-am înțeles de ce a adus in discuție acel copiat, mai ales că chiar ea ma parat la profesoara de mate când am copiat atunci. Înțelegeam dacă vorbea una care n-a copiat. Am copiat și eu de max3 ori in viața asta, iar de două ori ea ma pârât împreună cu o alta colega(nu sunt bun la copiat se pare și nici nu o să mai copiez). Nu le-am înțeles de ce au făcut-o mai ales că și ele au copiat de multe ori, dar nu le-am spus niciodată.

| samiZiciPompier a răspuns:

Tocilarii nu se inteleg bine intre ei. E concurenta care toceste mai tare.

Stai si tu printre loaze si o sa fii venerata.
Explicatia mea.