| AlexaBio1234 a întrebat:

Asi vrea sa va pun o intrebare cat se poate de serioasa dar pentru inceput va spun asa:Eu sunt acum clasa a 8a si nu stiu in ce liceu sa intru.Prima data am vrut sa intru in liceul de arte dar mama nu ma mai lasa pentru ca spune ca e un anturaj nu stiu cum sa va zic si c cica se bea se fumeaza si nu se inava deloc acolo si acum habar nu am unde sa merg.Mama vrea sa intru in Nichita la filo dar nu prea stiu eu romana, istorie, geogra...
O prietena care acum a intrat a 9a imi spune sa merg la ea in liceu dar mama nu vrea sa intru nici acolo pentru ca zice ca e o scoala de meserii si ca ea vrea sa fac un liceu u o scoala de meserii.Va rog ajutati-ma chiar nu stiu ce sa faccrying

Răspuns Câştigător
| Kta91 a răspuns:

Intra unde vrei tu cand eram de varsta ta eram si eu sa fac aceeasi prostie cu liceul.Eram sa ma iau dupa mama si nu faceam nimic.fa ce liceu crezi tu ca e bine si crezi ca iti poti facce un viitor din el.decat sa alegi ce vrea altcineva si apoi sa regreti. sper ca te-am ajutathappy

1 răspuns:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Pai, daca tu vrei sa mergi la arte, acolo ar trebui sa mergi.Nu conteaza ce spune mama.Este important sa iti placa tie.
La filologie, ai nevoie sa stii engleza, franceza, romana si latina.Este un profil usor, pentru ca nu este matematica, chimie sau fizica foarte multa.
Daca iti place chimia sau bilogia totusi, mergi atunci pe profil de bio-chimie.
Apoi daca vrei sa ai cat mai multe optiuni pentru facultate poti sa intri la mate-info.
Daca ai media pentru a intra la unul dintre profilele de mai sus, ar trebui sa intri.
Nu are rost sa mergi la liceu de meserii pentru ca nu stiu cine s-a dus.