anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,astăzi la EN am îngroșat o litera și am tăiat un cuvânt cu o linie nu chiar orizontala era mai mult orientală plus încă câteva tăieturi dar cu linii orizontale.Ma stresez sa nu fie vreo problema și sa îmi anuleze teza.

10 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Nu e problema. Nu se anuleaza doar din așa ceva.
Trebuie sa fie niște semne evidente: dacă de exemplu făceai tăieturi de genul la fiecare 5 rânduri se putea lua ca semn. Așa la una, nici nu stau sa se uite, mai ales la câte lucrări au de corectat vor doar sa citească ce ai scris și atât.

| user0010 a răspuns:

Mersi de idee, o sa fac și eu "linii orientale" la examen, poate o sa iau nota mai frumoasă, așa ca tine.

| Suntbaiat123456789 a răspuns:

Stai calmă deoarece și eu azi la EN am făcut câteva pete de cerneală pe lucrare și supraveghetorii mi-au spus să nu îmi fac griji deoarece nu am patat pe ce am scris. Și am tăiat și eu greselile în multe locuri. Nu are nimic că ai tăiat cu o linie orientală deoarece ai corectat greșala.

| user0010 a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Te mai trimite tactu să dai evaluare? Da-o incolo, nu-i mai bine la stana? Ai oi, lapte, branza, bei de la țâțucă, da nu, ai ce manca. Faci și bani, tunzi oi, meserie.
Ce va mai chinuiți pentru două pete, mai bine murdăreai toata foaia ca nu se suparau aia.

| AlexandraElene9009 a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Sper sa nu fie pus ca semn, conștientizez ca poate nu sunt singura dar tot am o frica imensa sa nu o anuleze.

| AlexandraElene9009 a răspuns (pentru AlexandraElene9009):

Sa o anuleze*

| Suntbaiat123456789 a răspuns (pentru user0010):

N-ai tu ce face?

| Suntbaiat123456789 a răspuns (pentru user0010):

Când dai evaluarea națională pătează-ți tu toată lucrarea.

| AlexandraElene9009 a răspuns:

Orizontala*

| AlexandraElene9009 a răspuns:

Oblica* nici nu mai conștientizez, îmi este super frica.