Mara, ce sa-ti zic si eu? Nu esti prima si nici ultima caruia i se intampla sa mai greseasca. Crezi ca altii n-au patit de astea? Capul sus si fii optimista! Indiferent de nota, continua sa inveti mai departe. Banuiesc ca ai ambitie, asa ca nu te lasa! Si apoi stii proverbul: omul din greseli invata! Rezolva mai multe exercitii cu cele doua metode si data viitoare, avand antrenament, vei obtine rezultate mai bune! Eu iti doresc foarte sincer multa bafta!
Deschide geamu sau vezi tu unde poti lua niste aer curat...asculta niste muzica relaxanta si nu te mai stresa ca oricat ti-ai freca nervii, nota tot aia o sa fie.
In primul rand, calmeaza-te si bea ciocolata calda sau un ceai. Apoi, si eu am trecut prin asta, mi-am calculat si nota la teza iesea 3.Si surpriza! In ziua urmatoare am aflat ca era 9 :O.Ok, dar daca tu stii sigur ca ai gresit, nu te mai gandii si gata.Ce a fost a fost...dar acum vei avea de muncit pentru a recupera. Daca au mai fost si alte exercitii pe care esti sigura ca le-ai rezolvat bine, ai o sansa sa iei macar un 4.Te sfatuiesc sa mai repeti si sa nu mai fi emotionata(in caz ca ai fost).
Asculta muzica, eu asta fac atunci cand sunt stresat oricum o nata mai mica n e mare lucru; gandeste pozitiv.