| angel3 a întrebat:

Buna buna. deci va rog sa ma ajutati

m-am indragostit de un baiat. el este mai mare ca mine cu 7 ani. mai precis el are 22 ani
intr-o seara mi-a cerut numarul de telefon si m-a intrebat cand sa ne vedem. in perioada asta sunt foarte aglomerata cu examenele astea, da in fine
cand trece cu masina pe langa mine imi zambeste, vorbim foarte des pe mes
ce vrea sa insemne? tine catusi de putin la mine? cum sa-l fac sa ma placa? sau cum sa-l uit?big grin

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

15 ani cu 22 de ani? Mare grija, mare. Stie ca esti mai mica si implicit te crede mai naiva, mai credula, mai usor de pacalit. Bineinteles, are masina, e mai mare si mai matur, detine toate atuu-rile de a te seduce, precum observ c-a si reusit.
De ce picati pe spate la un zambet? De ce va incanta mereu baietii mai mari? Vreti protectie, vreti sa va afisati prin cartier c-un baiat mai mare doar pentru moda, doar pentru a va face remarcate, ca apoi, sa plangeti ca 'barbatii sunt niste porci'.
Eu-ti recomand sa-l lasi in pace, sa incerci cu baieti de varsta ta. Si sa nu-ti mai bata inima asa tare cand un baiat iti cere un numar de telefon sau iti zambeste din spatele geamului de la masina, fiindca astfel vei fi prada usoara si vei avea de suferit. Ai grija cu scoala, invata pentru examene. Nu stiu cat de aglomerata esti tu cu examenele, ca la ce fel scrii... dar ma rog! Succes!

6 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Deocamdata ar fi bine sa te preocupe mai mult scoala, ca vine capacitatea, si sa lasi pe vacanta aceasta problema.( Fara suparare, dar te-au cam "aglomerat" vreo 15-20 greseli de ortografie si punctuatie in 10 randuri!)

| Bacemi a răspuns:

Inseamna ca ii placi daca iti zambeste si vorbiti des. Nu are nici o legatura asta cu sentimentele, cu iubirea. Nu va cunoasteti suficient de mult incat sa fie asa ceva. Nu inteleg de ce va da pe spate unul mai mare doar cu un zambet. Altul de varsta voastra va face toate mofturile si nu il acceptati. Aici nu e vorba doar de varsta din buletin. Nu mai faceti prostia asta. Gasiti si la varsta voastra pe unii cu capul pe umeri care va fac sa va simtiti bine.

| Romancutza a răspuns:

Fi doar tu insuti.

| stelianr a răspuns:

Mama ta stie? Diferenta de varsta nu e o problema.Veronica Micle s-a casatorit la 14 ani cu prof universitar Micle.Problema e ca la 22 de ani s-a indragostit de Eminescu. Si ce iubire a fost!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Punel jos.asa esti prima si ei fata.altminteri, te pune el. aproape ca esti jos deja. vorba lui flav; la un zambet? pai nu esti prea tare.

| klaudiu2009 a răspuns:

Ai grija ca e mult mai mare si el e deja la alt nivel laughing tu la 15 ani vrei mai mult iubyre. el mai mult sex. asa ca gaseste`ti unu de varsta ta