| BabalGam a întrebat:

Cam cum este in clasa a v-a? Greu-usor? Eu trec clasa a v-a si mi-e cam frica. Ce materii voi face?
Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| larrysukk a răspuns:

Nu te speria. daca inveti nimic nu este greu.eu acum trec clasa a 8-a si nu sunt speriata deloc.va fi putin mai complicat la inceput pentru ca vei avea profesori diferiti la fiecare materie si iti va lua ceva timp sa te acomodezi.insa.in rest totul este bine.cat despre materii. nu vei avea prea multe in plus mai bine spus vor i cam aceleasi insa cu un nume diferit.fi linistita si totul va fi bine!

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti fie frica daca inveti totul o sa fie bine nu trebuie sa te sperii.

| LifeIsHard a răspuns:

Si eu trec a cincea si sunt INGROZITA! O sa am colegi noi! Nu am schimbat scoala dar si asa... Nu ma prea pricep la mate si colegi mei sunt cam... si rad din orice si profa e ra ca am cunoscut-o! Bafta in clasa a cincea! Imi dau te rog ID-ul tau? Sau ti-l dau eu acum? Ma rog uite ioanademonte@yahoo.com baga-l te rog vreau sa discutam! despre clasaVa happy happy happy

| Gabyy_8657 a răspuns:

Stai linistita. Nu este freu daca inveti.Asa am fost si eu, speriata. Dar am trecut cu bine. O sa faci franceza, la biologie(stiinte ale naturii) o sa inveti botanica(despre plante). Veti avea profesori la fiecare materie si nu o sa fie greu, te obisnuiesti.Veti avea si diriginta, veti face dirigentie in care veti discuta despre anumite teme.
Bafta la invatat!

| ♥«´¨`•°..Pucca..°•´¨`»♥ a răspuns:

Pai, majoritatea materiilor pe care le-ai facut si in clasa a 4 a, numai ca o sa ai dirigentie(ora in care vorbiti despre problemele clasei sau pe anumite teme alese de diriginte)si o sa ai o noua limba straina de invatat(eu am avut franceza)+biologie, in clasa a 5a o sa vorbiti despre plante(botanica)si cam atat, iti urez succes in clasa a 5a

| CornyCorny a răspuns:

Si eu trec acum clas a 5 a si mie ft frica dar sa stiti ca nu trebuie sa fiti speritati din cate am auzit nu e asa de greu, totul e sa inveti bafta