Desi sunt din Dolj, am un voleg in clasa care vrea sa urmeze acest liceu.Are un unchi acolo si va sta la el. A dat probele sportive, in iunie le da pe cele de la romana si amtematica.Il cheama Andrei.Iti pot da id lui, daca vrei.
Draga mona, eu nu sunt la liceul militar din alba iulia, dar stiu destul de multe despre el si reginul militar
Inteleg ca te tenteaza sa-l urmezi si tu. Daca e asa...nu stiu ce personalitate ai, da u chiar vrei sa urmezi serviciu militar?!?! sau numa` sa faci liceul acolo si dupa aia sa o iei pe alte cai in viata? Nu e chiar asa usoara viata intr-o institutie militara, cum ar fi liceu` militar, chiar daca nu este "armata pura". Si la noi cand am terminat generala (probabil e si cazul tau) or venit militanti din astia ambulanti sa ne ademeneasca la "infanterie 118" adica sa urmam liceul militar, da bineinteles ca nu a mers nime. Pan` la urma ramane la atitudinea ta, da eu iti recomand cu caldura un liceu "ceva mai civil"...nu e atata strictete, ca oricum nu cred ca ramai tu pana la sfarsit "in serviciul SCUMPEI NOASTRE PATRII:-&" Numai bine!