Pai avand in vedere ca in Sincai e o medie mai mare de intrare decat in Matei Basarab este un liceu mai bun adica sunt elevi care invata mai mult dar important este ca in Sincai sunt si profesori mai buni care predau. Si eu cred ca asta e cel mai important sa ai profesori de la care sa intelegi ceva
Pai pe filologie sau stiinte sociale
Si eu la inceput ma gandeam sa ma orientez spre Sincai, dar am auzit multe lucruri urate despre el, adica despre elevi ca sunt numai drogati si chestii din astea urate.
Asta e in fiecare liceu nu ai cum sa scapi de ei dar ii poti evita Si eu am vrut sa dau in Caragiale si nu am mai dat pentru ca auzisem ca sunt numai drogati si am intrat in alt liceu care era si mai rau. asa ca nu poti sa te iei dupa ce auzi
Pai avand in vedere ca in Sincai e o medie mai mare de intrare decat in Matei Basarab este un liceu mai bun adica sunt elevi care invata mai mult dar important este ca in Sincai sunt si profesori mai buni care predau. Si eu cred ca asta e cel mai important sa ai profesori de la care sa intelegi ceva
Ambele sunt la fel de bune, doar ca Sincai este un liceu mai restrictiv decat Basarab. Sincer, as alege Basarab.
adilan întreabă: