Bună, Mădă!
Păi, îți pot enumera câteva mesaje :
1.Noi suntem cele mai bune prietene din lume. Și chiar dacă ne mai certam ..repede noi mai uitam.Una fără alta nu putem trăi și mereu ne vom iubi. Daca una râde, râde și cealaltă, dacă una plânge, plânge și cealaltă.Mă bucur că exiști pe pământ!
2. Dacă într-o zi îți vine să plângi, caută-mă, nu promit să te fac să râzi, dar pot să plâng alături de tine. Dacă într-o zi îți vine să fugi, caută-mă, nu promit că o să te opresc, dar pot să fug cu tine. Dacă într-o zi nu ai chef să asculți pe nimeni, caută-mă, promit că o să tac cât vrei tu. Dacă într-o zi mă cauți, și nu îți răspund. Vino repede, poate am eu nevoie de tine.
3.Esti SENZATIONALA pentru ca esti tu, cea incapatanata si egoista, cea enegica si zambareata, cea care iubeste ciocolata si soarele, pentru ca ai prieteni adevarati, pentru ca iubesti si ai incredere in oameni, pentru ca stii sa plangi si sa razi, pentru ca esti visatoare si ambitioasa, pentru ca sa esti TU!
4.Cea mai scurta amintire
Nici nu poate exista
Decat cele 5 cuvinte:
„Te iubesc nu ma uita"
5. ntotdeauna prietenia adevarata e durabila chiar daca viata impreuna ne face sa nu mai avem timp de vise. Simt ca te am langa mine si daca am nevoie de ceva TU ma ajuti. Esti un prieten de nadejde si cel care imi da echilibrul necesar parcurgerii unui drum al vietii cat mai drept.Te iubesc de la pamant la cer, de la cer la pamant si inca o data pe atat!
6.Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.
Cam atâtea îți spun eu, dacă mai vrei. caută pe net!
Te pup!
* Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se inneaca inainte de a ajunge la celalat mal.
* Eu te tratez ca pe un adevarat prieten, dar daca nu primesc acest mesaj inapoi probabil nu imi esti prieten, trimite tuturor din lista ta sa vezi cati prieteni ai. sorry 4 mass. oare cati prieteni am chiar sunt curios.
Un prieten bun iti vede prima lacrima curgand, a doua o sterge, a treia o opreste
Nu rupe firuL uNei pRieTeNii Caci Daca iL LeGi La LoK NoDuL RaMiNe!
Decat ai privi la paiul din ochii altuia mai bine ai vedea barna din ochiul tau.
ATUNCI CAND UN OM ISI PUNE TOATA INCREDEREA IN TINE NU-L DEZAMAGI, DEMONSTREAZAI CA ESTI UN PRIETEN ADEVARAT SI INCEARCA SA IL AJUTI CAT POT DE MULT PT CE CA TOTUL TI SE VA INTOARCE INZECIT!
Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, acel cineva nu e de ajuns pentru tine.
Degeaba incearca sa te faca sa zambesti dupa ce l-ai gasit cu alta.
Baietii...fiarele care se ascund in spatele fiecarei fete dragute.
Iubim, plange, ne certam.dar e important ca o facem impreuna.
Nu ma intereseaza ce vrea el...pana la urma al meu va fi.
RalucaSahnada întreabă: