Care exprimă, în formă de narațiune, idei, sentimente, acțiuni etc. ale eroilor unei întâmplări reale sau imaginare. ◊ Gen epic = unul dintre principalele genuri literare, care cuprinde diverse specii de narațiuni în versuri și în proză, dezvăluind cu o relativă obiectivitate portretul fizic și moral al personajelor, faptele lor, relațiile lor cu mediul înconjurător. ♦ Fig. Demn de o epopee; de proporții vaste; grandios. 2. S. f. Totalitatea operelor literare aparținând genului epic.
Ba dar voi chiar nu vreti sa pricepeti ca nu se fac teme aicea nu stiti asta e
Nu am cerut sa imi rezolvi tema, am intrebat doar ce inseamna firul epic ca sa pot sa imi rezolv singura tema.
Care exprimă, în formă de narațiune, idei, sentimente, acțiuni etc. ale eroilor unei întâmplări reale sau imaginare. ♢ Gen epic = unul dintre principalele genuri literare, care cuprinde diverse specii de narațiuni în versuri și în proză, dezvăluind cu o relativă obiectivitate portretul fizic și moral al personajelor, faptele lor, relațiile lor cu mediul înconjurător. ♦ Fig. Demn de o epopee; de proporții vaste; grandios. 2. S.f. Totalitatea operelor literare aparținând genului epic. – Din fr. épique, lat. epicus.
OK. Un copy/paste din dexonline la definiția cuvântului „epic" (în niciun caz nu la definiția expresiei „fir epic"!) nu cred că îți poate rezolva tema.
De fapt, fir epic înseamnă totalitatea evenimentelor, luate în ordinea narării, a epicului. Evident, e bine să știi și ce înseamnă „epic".
Best regards