| dirtyraccoon a întrebat:

Ce inseamna,,got" in engleza? Cand am incercat sa traduc scria,,primit" dar cand traduc,, primit" in engleza imi da recive". Multumesc anticipat! happy

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Got = (ceva) primit.
Invers trebuia sa fie tradus la fel, sau "received"... dar translatorul Google are inca multe de invatat...

| Aberdeen a răspuns:

E trecutul si participiul de la "get". Si inseamna intr-adevar "primit". Si "received" la fel... Pur si simplu exista sinonime, ca si in limba romana de altfel.

| ardei795 a răspuns:

Acelasi raspuns ca ceilalti, cu completarea ca poate insemna si a obtine, depinde de context big grin

| Kostzy a răspuns:

Got - participiu trecut si vine de la infinitivul verbului "to get" care inseamna a primi, a obtine."To get" si "to receive" sunt sinonime.Dar cel mai mult este folosit verbul "to get".

| GeaninaCodreanu a răspuns:

Got, pe langa verbul primit, mai poate fi si prescurtarea de la Game of Thrones, serial. Cred ca de acolo ti-a venit curiozitatea

| VidineacDenisa a răspuns:

"got" vine de la verbul "to get" care inseamna "a primi", "got" fiind forma la trecut

| Rosu_Alina_1989 a răspuns:

Asta depinde de cum formulezi propozitia. I recieve a letter-Am primit o scrisoare. I got you're dress- Am luat rochia ta.

| Vlad9876 a răspuns (pentru Rosu_Alina_1989):

*recieved
*your dress