Libertatea este un termen controversat. A fi liber inseamna a avea libertatea de a decide pentru tine, ceea ce este o responsabilitate foarte mare. A fi liber nu inseamna a face ce doresti, deorece libertatea implica si sa-ti asumi responsabilitatea pentru faptele tale.
Libertate! :...pai sa fac tot ce vreau fara sa fiu prins!:... dar in Romania liberteatea inseamna www.libertatea.ro! :. so sad :(
Imi amintesc un citat celebru. ceva de genul
"Libertatea nu inseamna sa fii liber de responsabilitati, ci excat opusul"
Sa fac ce vreau eu fara sa dau explicatii cuiva sau sa nu mi se dea voie sa fac acel lucru! Mi-ar placea...
Pentru mine libertatea este posibilitatea de a actiona dupa propria vointa sau dorinta in anumite imprejurari
Pentru tine?
Pai pentru mine libertate inseamna urmatoarele:
-sa scult muzica pan dimineata
-sa fac ke vreau fara sa-mi tina cineva moraala
-sa am vointza sa spun orke fara sa ma intereseze
-sa pot sa calc peste "peretzi cei mai soliz" (reguli)
-sa ma pot distra pan dimineata
-sa ma simt "crazy "alive" in fiecare moment
-sa pot sa visez cu ochii deschishy fara sa se holbeze cineva la mine
-si multe altele libertatea n-o poti descrie in cateva cuvintzele inshyrate ci din ce vorbeste cineva sa-ti dai seama ce inseamna libertatea pentru el/ea
succes ca rasp. cel mai bun
Cand iti desfunzi nasul LIBERTATE...Nu acum la modul cel mai serios pentru mine libertate inseamna sa fac tot ce ma duce capul si tot ce vreau...Sa nu bag pe nimeni in seama si 'To be free' .
Sufletul nu poate crește decât într-o stare de libertate. De aceea, te simți foarte fericit. Lumea în care trăim este extrem de nefericită, nu din cauza ei, ci pentru că omul greșește undeva. Ori de câte ori îi oferi altcuiva libertatea de care are nevoie, te vei simți tu însuți mai liber. Nu tratați niciodată o altă persoană ca pe un obiect!
Vara!
De ce?
Pai vara=fara scoala=adevarata libertate
P. S. dea-bia astept sa se termine naibi scoala!
Pai sa faci ce vrei tu ce-ti place tie, sa nu te retina nimeni sa nu faci ceea ce iti place. Nu stiu inseamna multe acest cuvant