| Someoneeene a întrebat:

Ce site-ur stiti in care sa gasesc informatii despre cartea mortilor, ramayana, codul lui hammurappi(asa se scrie). In afara de wikipedia, isciv, historia, magazinisoric si academia romana (pe astea nu gasesc ce imi trebuie, iar la biblioteca nu gasesc ce imi trebuie. Cine imi da un site bun o funda+ vot(adica sa votez raspunsul ca fiind "foarte bun") URGENT. MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| vangaelis a răspuns:

Andrukaandre, dacă tot ai vrut să ții să specifici cum se scrie, află că se scrie Hammurapi nu Hammurappi cu doi de "p". Mă rog, detalii, nu e așa important, nu? happy

Ca fapt divers, ce-ți trebuie mai exact despre Ramayana, Cartea mortilor și Codul lui Hammurabi?

| Someoneeene explică (pentru vangaelis):

Sa stiu ce sunt dar am intrebat pe cineva si mi-a dat nista carti folositoare. Am tinut sa zic ca nu vreau un site care sa gaseasca Hammurabi pentru ca am o profesoara foarte exigenta care cauta toate site-urile de pe care am luat si am auzit ca a dat foarte multe note de 2 happy

| vangaelis a răspuns (pentru Someoneeene):

Pfff, eu am crezut ca ai studiat si vrei sa afli mai multe, si ca te-ai uitat prin site-urile respective si vrei mai multe informatii.

2 răspunsuri: