anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa inveti pentru Bac la mate? Adica cu ce sa incep, ce sa invat, ce exercitii sa fac, cat ore pe zi sa studiez? Cat mai multe sfaturi. Mi se pare dificila si nu stiu de unde sa incep si ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| saturday10 a răspuns:

Lucreaza cele 100 de variante din 2009 si apoi incearca sa faci subiectele care s-au dat din 2009 si pana acum. M1 daca esti la mate-info, M2 daca esti la stiinte. Poti cauta pe net lectii explicate sau sa-l intrebi pe profesorul tau. Ia toata materia de la capat si fa multe exercitii. La subiectul I e materia din clasele a 9-a si a 10-a. Cauta caietele daca le mai ai. Trebuie sa stii progresii, inductie, trigonometrie, geometrie analitica, functii etc. La subiectul 2 se pune accentul pe materia pe care o incepi in clasa a 11-a: permutari si matrici, dar poate sa-ti pice si ceva de la functii. La subiectul III ai derivate, functii, uneori si ceva geometrie. Cauta programa pentru bac pe net. Incepe cu ce e mai usor. Eu faceam cam 5 subiecte pe zi, de exemplu luam subiectul I si lucram primele 5 variante si tot asa. Scrie pe foi formulele importante si lipeste-le undeva la vedere(pe perete de exemplu). Nu trebuie sa te panichezi, cu toate ca materia poate parea imposibila, nimeni nu a murit cand a dat bacul. Asa ca bafta, vorbeste cu prietenii tai si vezi cum se pregatesc ei, cere ajutor, cauta pe net si relaxeaza-te. La ce facultate vrei sa dai?

| Caameliaaa1234567891011 a răspuns (pentru saturday10):

Facultatea de psihologie ma intereseaza. Multumesc de raspuns, mi-ai ridicat moralul happy Daca ai si vreo idee despre examenul de admiterea la facultate, ce trebuie sa invat mai exact...m-ar ajuta

| saturday10 a răspuns (pentru Caameliaaa1234567891011):

Cu mare placere! Despre facultate nu stiu nimic, din pacate, dar sunt sigura ca o sa gasesti informatii pe site-ul facultatii. Bafta multa!

3 răspunsuri:
| tril a răspuns:

Cu ce sa incepi? Cu ce ai facut din primul an de scoala. La matematica, totul se leaga, nu poti sari nimic.