Lucreaza cele 100 de variante din 2009 si apoi incearca sa faci subiectele care s-au dat din 2009 si pana acum. M1 daca esti la mate-info, M2 daca esti la stiinte. Poti cauta pe net lectii explicate sau sa-l intrebi pe profesorul tau. Ia toata materia de la capat si fa multe exercitii. La subiectul I e materia din clasele a 9-a si a 10-a. Cauta caietele daca le mai ai. Trebuie sa stii progresii, inductie, trigonometrie, geometrie analitica, functii etc. La subiectul 2 se pune accentul pe materia pe care o incepi in clasa a 11-a: permutari si matrici, dar poate sa-ti pice si ceva de la functii. La subiectul III ai derivate, functii, uneori si ceva geometrie. Cauta programa pentru bac pe net. Incepe cu ce e mai usor. Eu faceam cam 5 subiecte pe zi, de exemplu luam subiectul I si lucram primele 5 variante si tot asa. Scrie pe foi formulele importante si lipeste-le undeva la vedere(pe perete de exemplu). Nu trebuie sa te panichezi, cu toate ca materia poate parea imposibila, nimeni nu a murit cand a dat bacul. Asa ca bafta, vorbeste cu prietenii tai si vezi cum se pregatesc ei, cere ajutor, cauta pe net si relaxeaza-te. La ce facultate vrei sa dai?
Facultatea de psihologie ma intereseaza. Multumesc de raspuns, mi-ai ridicat moralul Daca ai si vreo idee despre examenul de admiterea la facultate, ce trebuie sa invat mai exact...m-ar ajuta
Cu mare placere! Despre facultate nu stiu nimic, din pacate, dar sunt sigura ca o sa gasesti informatii pe site-ul facultatii. Bafta multa!
Cu ce sa incepi? Cu ce ai facut din primul an de scoala. La matematica, totul se leaga, nu poti sari nimic.
anonim_4396 întreabă: