| Edyez a întrebat:

Bună, cei care ați dat simularea la mate a fost grea? Eu o s-o dau intr-o luna iar pe semestrul 1 n am dat doar teza și la romana am dat dar s-a trecut că teza. Ce ar trebui să învăț mai de baza? Nu sunt optimist deloc. Nici la romana nu eram dar totuși am luat 8 fara sa fac compunerea de la sub 2 însă totuși romana e mai ușoară pentru mine. La sub3 la mate ce să învăț in principiu? Toate formulele și cum sa demonstrez?

2 răspunsuri:
| Bia_Bianca_2001 a răspuns:

Incearca sa te uiti prin caiet, ia-ti un profesor. Nu aiurea pe TPU pentru ca depinde de lectiile voastre de cum invatati inclasa cel mai bine este sa iti repeti din caiet singur si cu ajutorul unui profesor, sigur gasesti happy

| Andratpuv a răspuns:

Si eu am avut simularea anul trecut.Simularea este mult mai grea fata de examen.Trebuie sa inveti toate formulele, incepand cu cele din cls.a5-a,pentru ca te ajuta foarte mult.Practic trebuie sa inveti toate formulele din cls 5-8.Trebuie sa stii sa demonstrezi.Sa iti spun cum am procedat eu:Am intrat pe internet si am scris "modele simulare evaluare nationala matematica".Le rezolvi, si dupa aceea, te uiti la rezultate(te verifici). Apoi iti aduni punctajul si vezi de ce nota ai facut.Asa,practic,vezi ce stii si ce nu stii.Chiar daca iei o nota foarte mica in simulare, sa stii ca nu va fi asa si in examen. Daca esti nelamurit/a, nu ezita sa ma intrebi.