| rockvandam a întrebat:

cine a terminat scoala post liceala sanitara as dori niste informati merita facuta si daca trebuie sa stii chimie biologie fizica

Răspuns Câştigător
| Kisses a răspuns:

Merita făcută, nu trebuie sa știi materiile, nu îți trebuie fizica absolut deloc, faci multe chestiilegate de biologie, în special de anatomie, la postliceala nici nu trebuie sa înveți cine știe ce, e bine sa fii bun la practica, în rest înveți doar la materiile de baza ( nursing, biologie și altele ) la restul sa iei de trecere, plus ca oricum profesorii te trec pentru ca plătești școală. Cu aceasta postliceala poți pleca și în alte tari, ai multe oportunități. Eu am o ruda în Anglia care a făcut postliceala de asistent medical și ia 2100 de lire pe luna ( nici nu prea a învățat la școală, a învățat la practica ).Eu mai am un an și termin liceul și vreau sa mă înscriu tot la postliceala și sa plec în alta tara.Pe lângă ăsta dacă nu vrei asistent medical pentru ca faci injecții, te poți duce la farmaciști, dar acolo trebuie sa înveți foarte bine, sa înveți toate medicamentele.Iar dacă vrei sa pleci dincolo specializat în farmaceutica trebuie sa știi bine limba. Eu te sfătuiesc sa faci scoala de asistent medical generalist pentru ca în alta tara o sa stai în spital și nu prea trebuie sa știi multe chestii în limba respectiva. Dacă vrei sa ramai în România, nu se prea merita, o da fie salariul mic, dar găsești cu siguranță și aici. Funda?

| rockvandam explică (pentru Kisses):

Multumesc de informatie.
Si se poate inscrie oricine nu? indiferent ca e baiat sau fata
eu sunt baiat si mna.mi se spunea ca nu e meserie care sa fie practicata de barbati/baieti

| Twixi a răspuns (pentru rockvandam):

Te poti inscrie linistit!

4 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

Da.

| Kisses a răspuns:

Da, o sa ai și colegi băieți, nu contează ce esti