Eu am invatat hartile de pe seterra.ro, am luat bacul la geografie cu *aproape* nota maxima, iar acum sunt studenta la Facultatea de Geografie si site-ul inca ajuta. Recomand.
Daca te-ai stradui putin sa citesti cate ceva despre ce stii ca trebuie sa inveti n-o sa-ti fie greu. Si daca ai fi atenta la scoala chiar n-o sa ai probleme, un an este mai mult decat suficient ca sa inveti esentialul plus cate ceva cat sa treci examenul.
Prima dată ai putea să iei harta/atlasul geografic și manualul de geografie și să înveți esențialul pentru a trece clasa și bacul. Dacă ai fi mai atentă în clasă nu ar mai trebui să tocești atât. Iar ca să afli esențialul pentru bac, ai putea întreba profesorul de specialitate.
Sunt atenta doar ca nu fac geografie! Si cand fac profesoara sta pe laptop bine mersi, o doare in...
Da, FIFA. Eu am început să învăț geografia datorită fotbalului. Învățam capitalele și nu numai. Ah... la BAC se dă numai dintr-a 12-a la geografie. Poftim blogul meu: https://iabacul10.wordpress.com/geografie/
Va fi actualizat în curând.
Seterra este un joc cu care vei invata tot ce vrei repede. Apoi poti da clasa oricarui coleg
Anonimul95t întreabă: