| AuricaMircica155 a întrebat:

Cineva de la Ase care ma poate ajuta cu materia de la matematici aplicate in economie anul 1? Sa invat pentru restanta... eventual poze la materie si niste explicatii.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Matematica nu se invata fotografic, privind poze, se invata cu creionul pe hartie, executand sute si mii de exercitii si probleme.
Daca nu intelegi ca matematica este o stiinta exacta, care se invata logic, atunci esti pierdut, fiindca nimic din ce tocesti sau memorezi forografic, nu vei fii capabil sa pui in practica, intr-un exercitiu sau problema.

| AuricaMircica155 explică (pentru Violleta2022):

Tocmai,vreau materia si exercitii si eu o sa fac altele. Crede ma ca asa am invatat si pentru bac si am luat 8winking Deci... daca iti doresti ceva poti, daca nu dai vina pe "știința "

| Violleta2022 a răspuns (pentru AuricaMircica155):

Matematica nu se invata copiind sau din aduceri aminte, ci logic, cu creionul pe hartie.
Sincer, nu stiu ce vei afce tu in viata, daca esti incapabil sa inveti matematica logic, ca sa o poti pune in aplicare...
Vad ca ai deja o restanta la matematica, ceea ce imi confirma ca sistemul tau de invatat papagaliceste la matematica, nu mai da rezultate.

Ma faci sa rad, sincer.
Nu toti suntem facuti pentru matematica, mie sincer nu imi place. Voiam doar materia si normal ca faceam exercitii, pentru ca nu o mai am. Si referitor la restanta, nu cred ca trebuie sa dau explicatii de ce nu am fost. Daca nu ai materia, atunci nu comenta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AuricaMircica155):

In cazul asta, de ce dumnezeu te-ai mai dus la ASE?
Nu crezi ca ti-ai ales taman facultatea care nu ti se potriveste?

Ohoo cati sunt in cazul meu. In special de la filologie, care nu au facut matematica deloc din generala.
M am dus ca asta am vrut sa fac, dar referitor la restanta nu am putut ajunge in ziua aia(probleme de sanatate), si materia nu o mai am. De asta o voiam.