Daca venim toti si iti spunem ca nu ai nici cea mai mica sansa, ce faci? Te lasi te facultate?
Bifeaza mai multe optiuni si vezi unde intri.
Incearca si vei afla. Nu se stie cum va fi anul asta pentru ca s-a schimbat admiterea la multe facultati (chiar daca la cea la care vrei tu a ramas la fel, tot poate fi afectata pentru ca aceia care nu intra in alte parti din cauza noului stil de admitere, pot incerca aici), bacul a fost mult mai usor si mediile la bac mai mari. Deci e imposibil sa stie cineva cum va fi.
Am gresit media de la bac ..este 6,73
Iar 70% din 7, 73 este egal cu 2, 01
30% din 8, 45 este 5, 91
Iar 2, 01+5, 91= 7, 92
Eu una așa am găsit ca se calculează, dacă gresesc te rog sa ma scuzi si sa-mi explici tu cum se calculează! Mulțumesc anticipat
30% din 8, 45 e 5, 91
70% din 7, 73 e 2, 01?))
Ți-am spus ca așa am găsit pe net când am căutat, dacă gresesc arată-mi unde și ce am gresit.ce oameni prosti frate
Daca e 6, 73 la bac ai 7, 24
Ok,mulțumesc frumos
Anul acesta notele la bacalaureat au fost mai mari. In limita locurilor, s-ar putea ca ultima medie sa fie mult mai mare decat anul trecut.
Da dar ma gândeam ca e un grup le Facebook și nu am cazut pe nimeni sa fie interesat, tocmai pentru ca toti au medii mari și optează pentru altele din cadrul ase
alexcatalin13 întreabă: