| alice_3938 a întrebat:

credeti ca puteti sa imi gasiti si mie arborele genealogic al scriitorului italian Giovanni Papini? Am tot cautat pe google dar nu gasesc nimic despre asta.

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Este interesanta povestea ta iar daca e si adevarata, merita sa incerci sa afli.Giovanni Papini este o personalitate importanta a culturii italiene asa incat s-ar putea sa existe prin vreo biblioteca dela Roma, poate chiar Vatican informatii despre familia sa. E multa lume care merge astazi in Italia, cunoaste limba italiana si te poate ajuta sa scrii o scrisoare pe care s-o trimiti, la biblioteca de la Vatican, de ex.; sunt sigura ca ti-ar raspunde.Sunt sanse sa primesti raspuns chiar daca scrisoarea ar fi scrisa in romana.Incearca.

3 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Nu cred sa existe asa ceva. Iar daca exista nu poate fi decat in posesia vreunui descendent al scriitorului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg la ce-ti trebuie.Ai tot ce a scris ce te mai intereseaza.Cauti legaturi de cultura in neamul lui?

| alice_3938 explică:

Draga harciog, ma intereseaza deorece Giovanni Papini a fost var primar cu srabunica mea, ia bunica mea nu mai stie daca a mai ramas cineva in viata din neamul acesta in afara de ea.intelegi si eu vreau sa aflu pentru ca sunt curioasa sa cunosc istoria neamului ca sa zic asa, vreau sa stiu mai exact din ce neam fac parte. multumesc pentru raspunswinking