Buna . bai sti care e faza. e ca si profesoara noastra e naspa de bubuie.asta e adevarul.nu imi place nici mie chimia.nu inteleg la ce imi foloseste . eu una o inteleg ca imi mai explica mama dar ce explica ea la clasa a uit ca la poarta raiului
Mie nu imi place deloc chimia. Cel putin in generala nu intelegeam nimic din cauza profesorului care ne preda.Incearca sa spui nprofei/profului ca nu intelegi sa iti explice.Acum la liceu am inceput sa inteleg.
De acum nu mai intelegi nimic.Eu in a 7a o duceam bine.Cat ai de invatat? Sa vezi ce te asteapta. Daca ce ti-a predat iti e greu sa vezi la mine ce e(eu sunt a 8a). Da' cand o incepe cu NH4Cl -Tipirig sau CuSO4*5h2O.Vei trai bine tot anul.
In a 7a nici eu nu intelegeam nimic . Destul de neplacut, dar acum pe a 8a ori invat mai mult, ori sunt usoare lectiile In fine, succes, si fii mai atenta la ore.
In a 7a e cam greu
dar in a8a e foarte frumoasa
si nici mie nu imi place:d dar o inteleg cat de cat
Daca inveti teoria este foarte usor. Invata doar chestii esentiale si va fi usor, chiar va ajunge sa-ti placa. Cu mine asa a fost=P.
Urasc chimia pur si simpu nu o inteleg
poate unora le place dar sunt in clasa a VIII si deja m`am saturat de ea
e usoara in a VII-a si a VIII-a, in aVIII-a e mai usoara, eu sunt la liceu si o urasc, dar o sa te descurci tu
Haideti fratilor, daca si intr-a 7-a e greu... Seriously? Stati sa ajungeti la organicutza.
R27 întreabă: