Nu iti fie frica, teza e ca si un test, unpic mai greu... e normal sa ia cateva emotii, chiar si eu, care sunt a 8-a, am fluturi in stomac cand vine vorba de teza, pentru a nu imi strica media de intrare la liceu.
E important sa inveti, si sa mai repeti 1 data seara inainte sa te culci... iar cand e teza, te linistesti, trebuie sa fii calma, si sa scrii tot ce sti.
Nu pierde vremea la subiectele care nu le sti, sau nu ti le amintesti pe moment, ci fa ceea ce sti, si sti ca termini repede, apoi foarte imporant: DUPA CE AI TERMINAT CE STIAI BINE, REVINO LA SUBIECTELE PESTE CARE AI SARIT, si gandeste-te bine de tot.
Si nu uita si de compunere, pentru ca ea valoreaza cel mai mult.
Daca nu sti ceva, nu te stresa, fa ce sti, dupa asta, foloseste timpul ramas pentru a incerca sa rezolvi peste ce ai sarit.
Si la sfarsit, verifica-te de 2-3 ori.
Dupa cum probabil ai auzit, subiectele ei vor fii de pe tot semestrul.
Nu vreau sa te sperii, dar mai bine invata-ti pentru ca nu trebuie s ate culci pe o ureche.Are o valoare foarte mare in media ta!
Succes!
Stiu cum e sa dai prima teza! Daca iti inveti nu ai de ce sa iti fie frica!
Nu trebuie sa te sperii, e doar un test obisnuit cu 2 subiecte de cate 5-6 ex, sau mai multe daca sunt mici.N-ai de ce sa te sperii, invata-ti si va fi ok.
brunetteee întreabă:
alisalisa întreabă: