Buna.
Pai nu neaparat trebuie sa il copiezi il faci doar pe fb, dar prieteni tai pe mess stiu ce inseamna il faci asa "
Semnul asta nu il gasesti in atstatura ) e ca un emoticon asa se face pe facebook "
Il gasesti si in word, deschizi o pagina de word si dai insert-symbols si il gasesti la subset "miscellaneous dingbats" si exista si o scurtatura (ldaca pui mouse-ul pe semnul respectiv din tabelul de simboluri dupa ce dai insert symbols, jos de tot scrie shortcut key) adica il poti face si din tastatura dar nu aici, tot in word
Poti si de pe tastatura.E o combinatie intre tastele alt + 0 + 3 ( 0 si 3 din partea dreapta a tastaturii ). Trebuie sa le tii apasat in acelasi timp.♥
Acea inima se vede doar pe unele site-uri. Aici se vede, stiu ca si pe Facebook.
E formata din "
Buna.Deci:apesi in acelasi timp ALT si cifra 3( dar nu 3 de sus, ci acela de jos din dreapta tastaturii adica de la NumLock[numpad] )!
O zi buna. ♥♥♥♥
Trebuie sa apesi pe butonul "Alt" si apoi pe 3 din partea cu Num Lock in acelasi timp.
Pai apesi "Ctrl" si "3" de la tastatura dar din partea dreapta in acelasi timp. E putin greu. Fundita?
Da ai dreptate
Pai apesi "Alt" si "3" dar de la butoanele din partea dreapta in acelasi timp. Funda
Nu Ctrl ci Alt + 3 de la Numpad
,,alt si 3'' le apesi in acelasi timp din partea dreapta a tastaturii sau,,< si 3''dar din cate stiu eu nu merg de cat pe facebook
Asta-i codul ASCII. Ca sa faci nu stiu ce semn trebuie sa apes Alt + o cifra de la Numpad. Aici ai un tabel http://www.asciitable.com/
Curiosul999 întreabă: