| FataCuDouaFete a întrebat:

cum e la concursul,, Scriu, deci exist!", adica e greu? nu am fost niciodata, maine ma duc si as vrea sa stiu si eu cum e; ti se da sa faci o compunere grea? despre ce credeti ca ar da anul asta? mersi mult.

4 răspunsuri:
| biancaaa50 a răspuns:

Intrebari de cultra generala? nu cred ca intra in categoria asta si in plus cine merge la un curs asa pluctisitor?

| FataCuDouaFete explică (pentru biancaaa50):

Nu e un curs ci un concurs de literatura,, Scriu, deci exist!,, daca nu ai auzit, draga mea! voiam sa stiu cum e la concurs, mai clar ce subiecte se dau.nu stiu daca intra in categoria asta dar eu aici am pus intrebarea; si apropo iubita, plictisitor e pentru cei care nu le place romana si i-au 3, 4, 5, 6, pentru cei care sunt lazy nu invata, pentru ca cei care i-au note bune cu siguranta au auzit de concurs.cu placere!

| biancaaa50 a răspuns:

Nu e de alta dar fato daca vrei sa stii eu am 10 pe linie la romana si nu am avut nici macar o nota de 4 in carnet.stiu ca acum o sa zici ca ma dau mare dar nu e asa.pun pariu ca tu nu ai notele mele! asa ca nu te da in vant ca nu esti grozava!

| FataCuDouaFete explică (pentru biancaaa50):

Tu ai fost aia care a raspuns la intrebarea mea si se observa ca nu sti sa citesti, eu am scris concurs iat tu ai zis curs si nu ti-am cerut parerea daca e plictisitor sau nu si prin asta imi dau seama ca nici nu ai auzit de concurs pana acum, fiindca daca auzeai nu ai fi zis ca e plictisitor.Si nu ma lua pe mine cu,, daca vrei sa stii eu am 10 pe linie la romana,,! Degeaba ai daca nu stii ce e aia un concurs, nu sti cu ce se mananca si nu ai fost niciodata la vreunul.Nu eu te-am pus sa-mi raspunzi la intrebare, asa ca mai bine taci!