Urat, din cate am văzut în pozele de pe Facebook, dar și pe google maps am văzut că nu e așa de rău. La căminul de stat mă tem că o să dau de oameni precum colegii mei de clasa, care mi-au turnat suc in cap și își băteau joc de mine pentru că eram tocilara. De asta așa evita căminele de stat.
Universitatea din București, sunt la Litere, la limba si literatura romana - limba moderna. Sincer, nu am auzit povesti prea frumoase despre căminele de la Universitate, și îmi este și teama că nu primesc un loc de cazare. Adică, sunt multi care ar vrea sa stea. In plus, media mea de admitere este 9, 21, chiar daca media mea de bac este cu mult mai mare. Și sunt sigură că nu pot sta cu sora mea în camera, ea e la Comunicare și relații publice. Nu știu să fie vreun cămin exclusiv pentru fete. Știu că sunt divizate etajele in etaje pentru fete și etaje pentru băieți. Dar nu știu cât e liniște este și nu știu dacă pot învăța cum trebuie la căminul de stat. Am nevoie sa îmi mențin locul la buget.
Lângă Lacul Morii e și asta EXACT pe partea cealaltă a lacului unde e strada de care zici tu.
http://www.scoalarosu.ro/
Poți să stai liniștită acolo că bronzații care mai sunt și cu cai și căruțe pe acolo dacă e să treci pe lângă ei NU te bagă în seamă și NU au treabă cu tine sau ceilați studenți din zonă.
O zona destul de naspa. Blocuri gri jegarite, gropi in asfalt, mizerie multa, saracie si destul de multi tigani... Berceniul arata oleaca mai bine, ca sa fac si o comparatie cu alta zona.
RockerRebell04 întreabă: