| Delliaa a întrebat:

Cum iti poti da seama la puisorii mici de gaina de cateva zile care sunt fete si care sunt baieti?

14 răspunsuri:
| MoneyMoney a răspuns:

Adică găini şi cocoşi! NU ai cum de abia după vreo lună jumate, două după ce le dau penele începi să "ai bănuieli"! Aici: http://www.pcmadd.com/#a454abcc lucrurile sunt mult mai simple decât în avicultură!

| Roxin a răspuns:

Din cate stiu dupa nari.Masculii au narile mai mari. Femelele mai mici.La fel si ciocul. e mai solid la masculi.

| Kyrie a răspuns:

Tu cum iti dai seama daca esti fata sau baiat? laughing))))))))))))))))))))))))))))))))

| Delliaa explică (pentru Kyrie):

In primul rand daca nu stiai ei nu au X si Ywinking

| Kyrie a răspuns (pentru Delliaa):

Nici eu nu am cromozoni desi arat ca un baiat laughing
sunt o fiinta umana evoluata smug

Da, dar vezi tu Kyrie, cand sunt mici, puii de gaina sunt toti la fel, culoarea ii deosebeste..eu vroiam sa stiu daca exista altceva prin care ii poti deosebiwinking

Ma eu stiam, stai linistitawinking, nu's prost

da mai glumesc si eu laughing

Eh, eu nu am glumit :p..adica am pus o intrebare... din punctul meu de vedere, normala..adica nu e nimic de rashappy

Ehhh, suntem tot felul de oameni pe planeta, eu nu am de unde sa stiu ca "nu e nimic de ras" desi nu e nimic serios ca sa nu fie luat in ras laughing

Cel putin din punctul tau de vedere, probabil..nu trebuie drept de autor pentru o intrebare. happy eram curioasabig grin

Răspuns utilizator avertizat
| emma1love1u a răspuns:

Nu poti trebuie sa astepti sa creasca

| monica_6072 a răspuns:

Trebuie sa te uiti la coditele lor

| Papuc_Andreea_2000 a răspuns:

Te uiți după aripi daca sunt egale atunci este cocos daca sunt inegale este gaina