De unde sti tu ca stau numai pe calculator, geniule? Ma faci sa rad E ca si cum ti-as spune tie ca mananci numai morcovi. E adevarat? Nu prea cred.Nu mai judeca oamenii ca prostu'.Si vezi ca la sfarsitul unei propozitii se pune punct. Romana asta...
Mersi ca mi-ai spus geniule(nu ca asta ar fi o noutate). Si-apoi, am zis ca daca. N-aveam de unde sa stiu asta.
Salut!
Eu zic sa inveti cuvant cu cuvant dar in acelasi timp sa si intelegi lectia.Dar trebuie sa inveti cate o propozitie pana ai o fraza, apoi repeti fraza si tot asa pana termini lectia.Eu asa fac si am numai 10 .Pa si spor la invatat!
Buna! Daca inveti cuvant cu cuvant, mai mult ca sigur te incurci.Nu ai cum sa stii perfect niciodata. Daca tu faci asa, atunci inseamna ca si tu uiti de pe o zi pe alta.Iar eu nu vreau nota 10, vreau sa in vat lectiile si sa le tin minte un an-doi, sa nu le mai uit.Ca si eu am numai 10
Salut! pai daca stai la calculator asta ar putea fi problema.Trebuia sa repeti lectia tot timpul ca sa o inveti bine.Mult noroc!