Cam greu daca nu te-ai chinuit pana acum deloc si vrei sa intri pe baza de toceala de grile, sincer, mai bine nu veni. Sunt student la medicina si avem destui d-astia care au intrat cu note mari la admitere pentru ca au tocit cartea si acum abia isi trec examenele. Plus ca deja e o oarecare parere proasta in Ro despre medici, cum ca termina facultatea si nu stiu nimic, bazata tot pe asta, toceala de grile. Mai bine stai si te pregatesti serios un an si dupa incerci la admitere.
M-am chinuit, dar nu pot sa spun ca m-am omorat. La chimie stau bine, la bio stiu perfect 3 capitole, le inteleg si etc... celelalte asa si asa. Stiu ce spui tu acolo ca nu e bine sa tocesti grilele, nu eram nici eu de acord cu ideea asta dar cum nu vreau sub nicio forma sa stau acasa un an, cred ca am sa invat si grilele alea...iar in paralel ma gandesc sa incerc sa mai invat din materie
Ce pot sa zic...e destul de greu, eu am fost la supraveghere la simularea examenului de admitere si nu cred ca o sa fie tocmai usor vara asta, o sa ai ceva concurenta. Daca vrei musai pe varianta toceala, invata bine capitolele cu cele mai multe grile de la bio, cat de mult poti din grilele de la chimie si sa stii la perfectie schemele de reactii si asocierile. Bafta!
Multumesc!
anonim_4396 întreabă:
BackAgain întreabă: