| Maryaa15 a întrebat:

Buna happy....Cum sunt in a 8-a, ma gandesc desigur la liceu si la tot laughing) Si sunt foarte confuza :/ Adica nu stiu ce sa fac, unde sa merg.Ce liceu, ce profil :/ Asa ca va rog ajutati-ma, niste sfaturi ceva puppy dog eyes? Mie mi-ar place ceva legat de medicina nu stiu laughing (la stinte ale naturii) sau sa profesez ca profesoara de romana (filologie) dar chiar nu stiu sad!
Si sunt materii care se incadreaza in aceste profiluri si mie nu-mi plac cum ar fi : chimia, fizica, ...matematica nu stiu daca conteaza asa mult la stinte big grin
Va rog ajutati-ma, dau funda happy!
P.S: scuzati categoria :3

Răspuns Câştigător
| Annae23 a răspuns:

Profilurile umaniste cum ar fi filologia sau științele nu au ca materii de bază chimia, matematica sau fizica și fix materiile astea îți trebuiesc la medicină. Dacă nu te pricepi, nu îți recomand deloc să mergi pe profil real, riști să ai note micuțe și să nu ți ritmul. Încearcă să te gândești și la altă variantă, nu neapărat medicina...ce îți place ție să faci! Și nu lăsa pe nimeni să îți influențeze decizia. Tu singură trebuie să iei această decizie, depinde de viitorul tău. Multă baftă!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Una este sa-ti doresti, alta este sa fii si capabila. Iti recomand filologia.

| herbil6 a răspuns:

Conteaza la bio-chimie eu la bio-chimie merg daca te pricepi mai bine la romana du-te la filologie baftahappy

| emi1998 a răspuns:

Chimie,fizica,matematica,biologie sunt stiinte ca doar de aia contin "logos">Clar pentru tine este bun profilul de filologie.

| Maryaa15 explică:

Biologia imi place, chiar foarte mult :3 Dar chimia, fizica si matematica nu :/

| SellEvans777 a răspuns:

Poti sa intri la filologie sau chimie-biologie.
Funda?

| Alleexutssa a răspuns:

Daca nu-ti place fizica si chimia cum vrei sa ajung la medicina? straight face Sau matematica, fereste-te de econimic, eu is a7a si nici eu habar n-am ce sa fac, as ofta pentru filologie dar nu stiu. thinking