Buna, sfatul meu este sa te gandesti foarte bine ce iti doresti, altfel pierzi ani din viata, bani si nervi. Gandeste-te de ce vrei o anumita facultate, apoi gandeste-te la ce iti doresti tu sa faci toata viata asta, cu placere, sa fii bucuroasa ca faci ceea ce faci, restul vin de la sine.
Daca te intereseaza admiterea la o facultate gasesti pe site-ul facultatii, sau poti da un simplu telefon la secretariatul facultatii. Succes.
Poti eventual sa suni pe la secretariatul facultatii, sau sa te duci personal.Eu cand eram la liceu, au venit unii si au zis detaliat despre ce e facultatea, ce trebuie sa faci, etc. Poti face ce am zis eu ca sa fii sigura
Si daca e o alegere buna o sa aflii daca iti place ce auzi de la cei de acolo.Trebuie sa aflii,daca nu stii deja,ce job o sa ai dupa ce o termini,ce ai sa faci,ce ai de invatat, etc.
E evident ca o sa inveti despre comunicare, probabil nlp, etc si mai multe, dar aceste "mai multe "trebuie sa le stii ca sa stii in ce te bagi si daca o sa iti placa
Adi1987 întreabă: