Draga alllinna
Eu nu zic nimica de Otv, doar am facut legatura intre fragmentul din dreapta sus de pe http://adevarul911.blogspot.com/, dupa cum stiu numai Otv-u a avut curaj sa transmita filmul: "Zeitgeist:Addendum" in prima seara cand a vrut sa transmita acel film i-a fost taiata emisia.Deci acel fim este asa cum se zice in acel fragment "Interzis"
Oliana care-i adevarul despre turnuri? Te rog foarte mult zi-mi pe privat sau lasa-mi un link. Daca nu-i de vorbit si de zis atunci macar aratami site sau un link pls pls
Oliana care-i adevarul despre turnuri? Te rog foarte mult zi-mi pe privat sau lasa-mi un link. Daca nu-i de vorbit si de zis atunci macar arata-mi un site sau un link pls pls
Oliana deci sa inteleg ca acel om de afaceri' avea nationalitate araba sau americana. Deci nu a fost un atac terorist , totul a fost aranjat, nu putea un avion din duraluminiu sa "faca una cu pamantu" 2 zgarie nori
Dragul meu, pe seama prostilor d-l Diaconescu si-a cumparat yaht de 2, 5 milioane de euro, cred ca nu stii nici sa scrii suma asta in roni si in curand avion, are limuzina, este patronul otv-ului si plateste 11.000 de euro lunar doar ca tine ambarcatiunea aia in port, deci nu-mi spune tu mie de otv, gata.
Eu am citit de mult asta.Intradevar,si eu cred ca a fost un simulacru si un motiv pentru a incepe asazisul razboi impotriva terorismului.Am vazut o emisiune, la doua sau trei luni, cu Ilie Balaci, pe atunci antrena in Arabia Saudita, si printre altele, reportera l-a intrebat cum se vad acele atacuri la arabi. El a raspuns atunci ca toti se intreaba de ce nu l-au arestat pe Bin Laden cand a fost internat in spitalul american din Dubai.Asta se intampla la o luna si jumatate de la atacuri.Imi pare rau, nu mai retin cum se numea emisiunea, insa a fost facuta la doua sau trei luni de la celebrele, deja, atacuri. Oricum, nu-i mai inghit absolut deloc pe americani.
Claudyu, nu contest ca Diaconescu are informatii la prima mana, si despre Osama Bin Laden, cum sa-l aresteze cand detine patronatul petrolier pe u sfert de continent? Orium acolo sunt jocuri peste jocuri, darama americanii ca vin tot americanii sa construiasca vezi Iugoslavia, pai in astfel de razboaie se castiga miliarde de euro, toata lumea are de castigat (lumea armamentului, mass media, se schimba politica in tara respectiva care aproba contractel de interese, asa ca, terorism, foaie verde si o sa fie si mai verde, sunt contracte interstatale, accepturi mutuale, stratageme, ne prindem nasul, complicate rau.Nu exista nici un terorism involuntar, voluntar, da.
Da, turnurile au fost cumparate inainte de eveniment, de cineva de nationalitae... si au fost asigurate fabulos. In rest ce ati citit in linkul de mai sus.
Si inca ceva 5000 de oameni care aveau aceiasi nationalitate cu cumparatorul...nu au fost la serviciu in acea zi, deci nici o victima! No, ghici!
Exista un video pe net in care se vede clar ca turnurile au fost detonate cu explozibil. si modul in care acestea s-au prabusit este EXACT ca in deturnarile controlate.
anonim_4396 întreabă: