Daca indeplinesti conditiile de inscriere, care vor fii al anul, atunci o sa vezi daca se mai poate doar cu inscreiere, ori platesti taxa ori dai examen de admitere.
Nu mai poti, fiindca vei fii exmatriculat acest an, pentru neprezentare.
In primul an de facultate nu exista repetentie, ci pierderea definitiva a facultatii.
Bună seara! Și dacă mi-aș retrage dosarul și m-aș înscrie din nou?
Daca indeplinesti conditiile de inscriere, care vor fii al anul, atunci o sa vezi daca se mai poate doar cu inscreiere, ori platesti taxa ori dai examen de admitere.
Buna.Cred ca depinde de facultate.Eu cunosc persoane in aceesi situatie care au repetat anul I.Incearca sa iti stabilesti prioritatile si sa te tii de facultate daca vrei sa mergi pe acest drum, altfel e pacat.Suna la secretariat si intreaba direct, asa e cel mai productiv.
De ce te-ai mai inscrie la facultate? Oricum nu-ti asigura nici un viitor. Orienteaza-te catre altceva mai ca lumea(un curs profesional,influencer, creator de animatii, etc.). Izoleaza-te in camera ta, analizeaza-te profund si ia decizii mult mai bune decat facultatea. Doar nu vrei sa-ti distrugi viitorul profesional, nu?
Cel mai inutil sfat.
De unde stii? Sa te orientezi pe internet ar fi o solutie(oricat ar fi de riscant, dar na, riscuri sunt peste tot). Poate vrea sa se faca creator de filme 3d, de benzi desenate(e si asta o meserie bine platita). Sunt poate chiar mai utile decat un angajat la stat sau privat in regim de sclavagism profesional.
1. omul a intrebat cu totul altceva.
2. habar nu ai la ce facultate e si ce doreste sa faca.
3. faptul ca faci o facultate nu te face automat angajat la stat.
4. deja ai scris o tona de tampenii pe TPU ca sfatul tau sa aiba credibilitate.
1. Orice ar fi, se rezuma la facultate.
2. Punctul 1.
3. Nu mai e ce a fost pe plan profesional.
4. E alegerea mea ce scriu si daca nu-ti convine de mine asta e, treci si tu cu vederea.
Deci pentru tine orice facultate e naspa.
Ete sfaturi din astea nu e vorba ca imi convin mie sau nu.
"Sfaturi" din astea nu trebuie lasate asa aruncate la gramada ca nu ai fost tu in stare sa faci facultate sau nu ai reusit sa inveti ceva la facultate si ai nist frustrari.
Nu,mai am un caz de acest fel, cineva pe care-l cunosc foarte bine. Altul ar fi ca la stiri a spus de cineva ca studiile n-au ajutat-o la angajare si a trebuit sa-si deschida o afacere cu accesorii handmade, pe baza unor cursuri online.
Aha. Deci stii 2 oameni care au facut facultatea degeaba si concluzia ta a fost ca facultatea nu mai ajuta la nimic. Foarte inteligenta concluzie.
Ca o paranteza, multi si multe sunt in astfel de situatii dar nu vor sa le afiseze din motive sociale precum umilire, excludere nejustificata, invinovatire pe nedrept, ignorare. Acestia aleg tacerea, eu in schimb aleg sa le spun direct fara sa resimt nimic.
Cine i-a pus sa faca facultati pentru diplome? Filosofie si psihologie?
Viata,cine sa ii puna? Nevoia de a face ceva ca sa iti umpli timpul
Aha si din cauza unor indivizi care au facut facultatea pentru diploma ai tras tu concluzia ca nu mai avem nevoie de medici, chimisti, ingineri, arhitecti, profesori ....nu?
Se cauta digitalizarea si tehnologizarea in masa, adica eliminarea omului. Omul e doar ceva de care nu mai e nevoie decat in anumite sectoare ale pietei muncii, restul lucreaza robotii industriali, inteligenta artificiala si aia e-n deplina dezvoltare...
Ce sa zic, sper ca astia incapatanati ca tine sa dispara primii
O sa disparem cu totii, indiferent. Inclusiv tu, inclusiv cei care au raspuns la aceasta intrebare si asa mai departe.
EugenStOphssg întreabă:
Bumbac_Veronica_1995 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: