| Ibdieb a întrebat:

Buna, daca vreau sa închiriez o casa pentru o luna, gasesc sa aiba apa si toate alea? Adica eu sa vin doar cu hainele si chestiile mele, sau gasesc casa sa închiriez dar fara apa si toate astea?

Răspuns Câştigător
| Dragobeta a răspuns:

Celor cativa critici: de aia si intreaba omul, ca nu stie. Voi de ce sunteti aici, nu sa ajutati?

Orice locuinta care este de inchiriat trebuie obligatoriu sa aiba functionale utilitatile: apa, canal, electricitate, caldura. Insa, unele sunt mobilate iar altele (mai putine), nu. Insa va trebui sa-ti duci lenjeria ta.
Desi unul rade pe aici, se gasesc de inchiriat si pe temen scurt. Nu la hotel. Am si vazut anunturi desi sunt mai putine.

| Ibdieb explică (pentru Dragobeta):

Mersi mult apreciez te puuppp! Mersi ca mi ai luat apararea❤️

8 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Buna,
In regim hotelier si costa destul de mult.

| KovacsB a răspuns:

"Apa si toate alea"

Tare asta rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Ai inchiriat vreodata ceva in viata ta?

| Anonimul151 a răspuns:

Dacă îți cauți chirie, ca să stai într un anume oraș, indiferent ca e casă, apartament, garsonieră cam slabe șanse să găsești un proprietar care să închirieze pe un termen așa scurt. Pentru că nu doresc să închirieze din foarte multe motive.

Sunt costuri și timp... Ca să fie totul legal trebuie să se facă contract, drumuri pe la ANAF, notari etc.

Cei mai mulți caută să închirieze pe termen lung.

Chiar și pe 6 luni, pentru unii proprietari li se pare puțin. Majoritatea fac contract pe 1 an, iar după dacă e cazul îl prelungesc sau cauta alt chiriaș.

Pe lângă asta da. Atât casele, apartamentele și garsonierele care sunt date în chirie au toate utilitățile gaz, curent, apa etc... Plus ce mai trebuie... frigider, aragaz etc. Deci tu vei merge doar cu hainele tale, așa cum spuneai.

Dar ți am spus, slabe șanse să găsești o chirie pe un termen atât de scurt. Proprietarilor nu li merită să închirieze și să facă actele care și costa, iar după 1 luna, să trebuiască să caute alt chiriaș, și după sa refacă actele.

Dacă ai găsit, ai avut noroc...

Succes!

| Wolf1988 a răspuns:

Apa plata sau cu bule?

| Ibdieb explică (pentru Wolf1988):

Apa cu mama ta daca se poate

| Wolf1988 a răspuns:

Las-o balta n-ai inteles nimic.
Probabil ca nu esti prea istet, se vede deja din intrebare.
"Apa si toate alea"
Unde naiba ai trait pana acum?

| Ibdieb explică (pentru Wolf1988):

Pai pana acum am trait cu mama ta, n-auzi?