| DarkShina5566 a întrebat:

Daca vreau sa ma retrag de la facultate, este neaparat sa am examenele luate? Ma gandesc serios sa dau la alta facultate insa nu stiu daca este important sa ma chinui sa iau urmatoarele examene. Multumesc!

5 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Buna!
Nu stiu la ce facultate esti, dar mi-e foarte greu sa cred ca esti chiar si anul 1 si nu ai auzit vreun alt coleg/alta colega vorbind despre asa ceva. laughing
Hai sa o luam logic: renunti la facultate in anul X (in care esti) si vrei sa incepi o alta facultate din anul 1. Cand renunti la prima facultate, creditele tale vor fi sterse, iar la a doua facultate o vei lua de la 0 cu studentii din anul 1 din generatia care o sa inceapa facultatea la vara. Pentru ce mai ai de gand sa te chinui in conditiile astea?

| DarkShina5566 explică (pentru virusake):

Multumesc pentru informatii. Nu, nu am auzit pe nimeni vorbind despre asta. Ideea mi-a venit asa din senin si voiam sa stiu sigur ce am intrebat mai sus. Ideea e ca nu vreau sa mai dau examenele din vara si nici pe cele picate din toamna. Vreau sa dau la alta facultate. Nu-mi prea pasa de credite. Important e sa intru cu bine la facultatea dorita.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu ai vreun gand de echivalare la cealalta facultate nu are niciun rost sa le mai dai

| Andrei_Laurentiu_1987 a răspuns:

Nu nu trebuie neaparat, daca nu ai ceva de facut, potiwinking. Bafta si have a great day!

| RoxanaStan00 a răspuns:

Nu. Poti sa ingheti anul daca vrei.