| Sorelina a întrebat:

dau funda cui imi spune la ce ora si pe ce site o sa se afiseze rezultatele la testarile nationale de romana si mate!

Răspuns Câştigător
| LoveYou_6409 a răspuns:

Eu stiu ca pana la ora 14 se afiseaza la scoala, adica unde ai dat examenul, iar dupa 14 se depun contestatiile. Probabil ca rezultatele vor aparea tot in cursul zilei e maine pe edu.ro. Sper ca te-am ajutathappy.

4 răspunsuri:
| Kissy123 a răspuns:

În 24 iunie vor fi afişate rezultatelor (pâna la ora 14:00) şi tot în aceeaşi zi, în intervalul orar 14:00 - 18:00, vor fi depuse contestaţiile. Rezolvarea contestaţiilor are loc în perioada 25 - 26 iunie, iar în 27 iunie vor fi afişate rezultatele finale.

Elevi vor fi repartizaţi la liceu pe baza mediei de la această evaluare şi a celei generale din clasele V-VIII. Din fericire, niciun elev nu va pica examenele naţionale, pentru că liceul este obligatoriu cel puţin până în clasa a 10-a.

Această evaluare a fost schimbată de cinci ori în ultimii ani. Dacă în 1999–2003, am avut capacitatea, care se dădea la română, matematică şi, la alegere, istorie sau geografie. În 2004 s-a numit testare naţională, în 2007 au fost introduse teze cu subiect unic la română şi matematică, organizate semestrial, la clasele a VII-a şi a VIII-a. În 2011, evaluarea naţională, constă în examene la română şi matematică.

| Ştrumf_3960 a răspuns:

Edu.ro inainte de orele 14.00

| DuTy_2151 a răspuns:

Incearca mai tarziu pe www.edu.ro