anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dau fundita. sad. Deci, maine e cangurul la romana, sunt in clasa a 7-a si m-am inscris. Faza este ca maine este acest concurs si nici nu stiu in ce clasa sunt repartizat, la ce ora sa ma duc, S-au mai inscris cativa copii din clasa si nici ei nu stiu. Diriga noastra, care-i profa de romana, nu ne-a mai zis nimic. maine prima ora este sportul (am auzit ca ar incepe la 8:30). ce as putea face sad dau funda...

Răspuns Câştigător
| Pisica_6524 a răspuns:

Nu iti face griji. si eu merg la acel concurs maine. din cate stiu eu incepe la ora 9 adica nu sunt sigura.
si eu sunt clasa a 7-a si sunt fata. eu am fost si anul trecut la cangurul de lb romana
si ne da un text de vreo 10 pagini care trebuie sa-l citim si apoi pe fiecare pagina pe margine sunt intrebarile cu a), b), c)... si trebuie sa alegem raspunsul corect. nu este foarte greu. la inceput sunt intrebari de genu` : care este personajul principal? si din astea usoare si apoi se continua cu din acelea mai grele.
Daca doresti sa ne cunoasteam si sa vb mai multe, o sa-ti trimit prin mesaj privat cu id meu. te pup:* daca doresti poti sa ma adaugi in lista. multa bafta si succes la concurs.

8 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Du-te la scoala normal si te duci la cancelarie si intrebi un profesor de romana. Nu e cu repartizare pe clase la cangurul.Sigur ve-ti fi toti intr-o clasa si va va spune profesoara unde sa va duceti.Acum cateva saptamani, cangurul la limba franceza si spaniola a inceput la ora 9 30 sau 10, desi pe noi ne-a chemat intr-o sala de clasa de la ora 8 30.

| Bianqita a răspuns:

Hmm...cred ca trebuia sa te interesezi din timp de chestiile astea.Si eu am participat, si a trebuit sa umblu prin clase sa vad unde sunt asezata. Din cate imi aduc aminte, ar trebui sa fie pe usa o lista, si elevii sunt repartizati in ordine alfabetica. Te uiti pe o lista si o sa iti dai seama daca e asa sau nu si te gandesti in functie de cate clase sunt, pe unde s-ar incadra numele tau.

| stefyk97 a răspuns:

Da, si eu m-am inscris. Este la 8. 30 in toate judetele, si cu sala nu te ingrijora, te duci pe la 8. 10, sau chiar mai devreme, si te uiti pe listele de acolo si iti gasesti sala. Succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vine profa de roma sa va ia din clasa cand o fi concursul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Concursul a inceput pe la 8:30-9:00 la noi.pentru clasa a cincea si a sasea a fost usor si sper ca am reusit cevahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te frate la scoala acolo, si gasesti pe usa scolii sau a clasei foaia cu numele particicipantilor si vezi unde te-au repartizat, sau pune mana e telefon, sun-o pe dirga si intreaba... [vezi ca e la 8 jumate la mine la scoala, sa nu te duci prea tarziu]

| NeverTooLateee a răspuns:

Poi ai putea sa intrebi un profesor care stie unde se tine si la ce ora big grinbig grin.

| anythingforyou a răspuns:

Pai mergi si intreaba pe cineva din scoala maine... oricum cred ca o sa va anunte...la noi asa s-a intamplatbig grin