Pai eu iti zic sa nu-ti faci griji de pe acum . N-are rost...eu acum am intrat a9-a si m-am hotarat la ce liceu vreau cu vreo 2 saptamani inainte sa completez fisa cu optiunile, adica prin luna iunie. Si iti sugerez sa nu te lasi influentata de nimeni. Vei regreta daca dai undeva numai ca sa fi cu cineva cunoscut in clasa. Si eu aveam tendinta sa fac la fel la inceput, dar sunt fericita ca am renuntat la idee. Acum sunt numai cu un cloeg din generala in clasa, dar stii cum se zice, ca liceul te schimba. Ei bine, e de abia a 3-a zi si deja fiecare ne'am facut alti prieteni cu care stam in pauza, chiar daca inainte stateam mult impreuna prin pauze, deci chiar daca nu eram cu el in clasa, tot aia mi'era . Eu zic sa mai astepti si de abia prin semestrul II sa-ti intrebi inimioara unde vrea. nu te grabi, asteapta'i raspunsul, ai vazut cat a durat la mine ^^.
Wow clasa a VIII a si atatea griji? de ce? nu ai de ce! trebuie sa faci ce vrei TU nu ce vor alti pentru ca asa te vei putea descurca si pe viitor! si stai fara stres important e la facultate nu aici!
Esti exact ca mine.Ne lasam influentate de cei apropiati(cateodata), dar mai baga-i undeva pe ceilalti si gandeste-te la viitorul tau(aici vorbesc din propria experienta). Fiecare avem un talent aparte pe care, daca vrei, il vei fructifica in bancile liceului. Daca esti buna la toate materiile(cum tu ai spus-o), trebuie sa te orientezi pe una care te pasioneaza mai tare si "sa-i dai branci". Lasa grijile deoparte, analizeaza situatia cum trebuie, si ai sa vezi ca o sa faci alegerea cea mai buna pentru tine.Pentru mine a fost ceva mai simplu; pot spune ca profesoara de desen din generala m-a scos din dilema cand mi-a pus intrebrea: "Vrei sa te duci in Liceul de Arte?"...la inceput->nu vroiam deloc, cee?/? eu in arte? eu vroiam Pedagogic, Hasdeu...etc,dar mi-am spus daca tocmai profesoara de desen m-a intrebat, de ce nu? Si acum sunt putin speriata din cauza programului, pentru ca mi-am ales cea mai grea sectie, dar trecem peste.Cu fruntea cat mai sus! Ai inteles?!?
Bafta!
Un sfat iti pot da, pentru ca si eu sunt a VIII-a
nu ar trebui sa-ti faci griji de chestia asta inca de pe-acum, mai e o gramada de timp
stiu ca timpu' trece f repede, insa important este acum sa inveti cat mai bine si sa incerci sa te concentrezi sa ai medie cat mai mare si sa iei note f mari la examenele de la sf anului
te poti sfatui cu parintii, cu profesorii in leg cu asta
bafta