| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna de ce se foloseste cuvantul "lol" eu cred ca este o porcarie care nu este bun la nimic lol? ce cuvant e asta...

Răspuns Câştigător
| Sin a răspuns:

"Lol" inseamna "laughing out loud" adica rad cu gura pana la urechi.
Ca majoritatea romanilor sunt batuti in cap si folosesc acest cuvant la fiecare fraza fara a avea habar ce inseamna, asta e partea a doua
Asa cum romani au dreptul sa poceasca limba romana asa au si englezii acest drept.

10 răspunsuri:
| Zuzzy05 a răspuns:

"Lol" se foloseste pentru. exprimarea uimirii ...mda nici eu nu suport cuvantu` asta laughing

| LucianGabriel a răspuns:

In sfarsit sunt de acord cu tine, ai dreptate ca nu e bun la nimic, pe mine chiar ma enerveaza cand il aud.

| Xname a răspuns:

NU e cuvant. E o simpla abreviere tampita.

| zinsi a răspuns:

Lol= laughing out loud
adica in traducere rad de numai pot

acum sunt o multime de abrevieri si chiar daca nu iti plac ele tot vor exista
ahh si daca nu sti vreun cuvant poti sa-l cauti pe google...

| tzepi19 a răspuns:

Lol inseamna ceva amuzant si te face ceva anume sa razi cu hohote!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol = lot of laughs / râzi de nu mai poţi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol=la o laba asa considera uni adolescenti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol vine din America si este o prescurtare de la laugh out loud. Mai este cunoscut si ca lots of laughts

| Andrutza1998 a răspuns:

Lol se folosesti atunci cand e ceva amuzant sau atunci cand esti uimit de ceva dar te sfatuiesc sa nu il folosesti prea des cunosc oameni care au folosit des cuvantul si au inceput la orice sa spuna doar lol

| RECombo a răspuns:

Oarba ce e ma asa ciudat ca se pune LoL la League of Legends e ca la orice joc WoW World of Warcraft ce noobi sunteti ca eu joc LoL de 2 ani si adminu spune ca el a sugerat sa puna LoL in loc de GLo ca inaine joku se numea greats legends online mai bine League of Legends LoL