| Ioana8464 a întrebat:

De curand am primit o carte si vroiam sa va intreb daca unii dintre voi a'ti citit-o.Cartea se numeste Misterul celor 7 cadrane de Agatha Christie.Nu am prea citit carti in care este vorba de mister...si de aceea am hotarat sa incep cu aceasta.Merita citita, imi pututi povesti putin cam despre ce este vorba? Multumeschappy

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Toate cartile lui Agatha Christie se axeaza pe niste crime, in fiecare carte este o crima misterul e cine a facut-o si intr-un mod foarte interesant si captiv e descrisa cautarea faptasului si la sfirsitul cartii mereu se gaseste faptasul dar mereu e o persoana ce nici nu ti-ai fi inchipuit ca poate fi.Mie imi plac f mult cartile ei in adolescenta am citit cel putin vreau 15 carti de ea.

2 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna
Nu am citit aceea carte, dar am citit alte cărți de Agatha Christie ( ea scrie cărți polițiste, și te asigur că sunt foarte fascinante și pline de mister, are un mod aparte de a detalia cazul și merită citită orice carte scrisă de ea.)

| PinkPanther a răspuns:

Decat sa astepti raspuns de pe TPU mai bine te apuci sa o citesti, nu am citit aceasta carte, dar a citit altele de agatha christie si mi-au placut, sper sa iti placa si tie