| Sophie_3843 a întrebat:

De curand am vizitat orasul Sibiu si mi s-a parut un oras superb.In fine...Pe cand am trecut pe langa Medias, in afara orasului am vazut cel mai straniu lucru.Ati vazut vreo data muntii Ceahlau? Ei bine daca nu ia-ti vazut, imaginati-va ca niste munti gigantici, cu piscuri inalte pana-n nori, cu copaci si flori diverse, s-au transformat in niste munti de gunoaie.Deseuri uana peste alta alcatuind munti parca paralizati de gunoaie si deseuri.Cred ca numarul acestor gunoaie treceau peste cel mai mare numar pe care ti la-i putea imagina. Un numar infinit.Doamne,nu-mi venea sa CRED!

7 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cred ca am avut noroc ca era zapada si acoperea probabil toate gunoaiele de care vorbesti tu... Am fost in... martie sau aprilie, parca.

auran
| auran a răspuns:

Trebuie sa te obisnuiesti cu astfel de realitate, pe care Ministerul meiudiului si autoritatile locale nu fac nimic in acest sens deoarece sunt ocupati cu cheltuirea banilor obtinuti prin fondurile europene in alte scopuri decat cele prezentate in proiecte...

| hashe86 a răspuns:

Ma bucur ca ti-a placut sibiul!
cat despre gunoaie intr-adevar in cativa ni cred ca vom schia pe munti de gunoaie, sau cel mai inalt varf din romania nu va mai fi moldoveanu ci vf. PET.
ue ne trage de urechi si din bugetul tarii multi bani pentru ca ai nostri alesi nu au reusit sa ecologizeze gropile de gunoi. Romania si am zis tot!

| Duster a răspuns:

Esti in Romania, nimic nu ma mai surprinde, vezi, in loc sa faca ceva sa salveze muntii aia, ei au grija sa ne interzica noua sa calcam iarba in parc.

| robijam a răspuns:

Pe langa Medias, muntii Ceahlau straight face fi serioasa.

| danadanutza10 a răspuns:

Trebuie sa ne obisnuim cu asa ceva eu am fost acum 1 sap in vizita la niste rude care stau intr-o comuna de langa timisoara(cam 14 km)si cand am trecut pe drumul ce duce spre acea comuna am vazut faimosul deponeu cica ecologic(cunoscut si sub numele de groapa de gunoi de la sag)care e destul de inalt si de lat si cum e romanul daca nu ajunge sa puna gunoiul sus il arunca pe unde apuca, era o imagine socanta sa vezi copii impreuna cu parinti cum cauta prin gunoaie si mai ales ca ei locuiesc in vecinatatea muntilor de gunoi mai bine zis la poalele acelor munti de gunoi, o imagine socanta si vreau sa iti spun ca pe o raza de 1 km am simtit un miros ingrozitor.si am observat si in alte locuri mormane de deseuri menajere, pacat ca avem o tara ff frumoasa.

| climber a răspuns:

Intradevar, mtii Ceahlau sunt extraordinari. Au niste trasee superbe, mai ales iarna, dar lipsa de implicare a noastra si lipsa de interes a autoritatilor face ca aceste frumuseti naturale sa se transforme in adevarate gropi de gunoi. Pacat.