| VladMC a întrebat:

Deci am si eu o problema.Sint baiat, am 14 ani si am o porecla urata.„Ratusca„ sau „rata„ imi zic.Plus ca mai am si nenorocul ca cind merg, imi spun ceilalti ca dau din fund ca o rata.Nustiu ce sa fac,e imposibil sa merg fara sa dau din fund(ma scuzati de expresie).
Eu de firea mea sint mai rusinos,si nu iubesc sa ma bat.Un baiat mai mic cu un an ca mine,ca inceput sa-mi zica asa intruna, si imi si imi spune intruna pe porecla si se rade ca dau din fund ca rata.Ma simt foarte jenat,si in ultimul timp nu ma pot gandi nici la lectii,n-am dispozitie,si ma tem sa dau ochii cu el sa nu ma mai rida.
Ma poate ajuta cineva cu sfaturi ceva? Cumva ca sa ma pot gandi si la altceva in afara de asta? Si poate ceva sfaturi ca sa merg normal, sa nu ma rida nimeni.Astept mult raspunsuri si dau funda.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu ii mai lua in seama pe cei care te poreclesc. Fii tu insuti

| MyGoodLife a răspuns:

Am remarcat o cacofonie!
Oricum trebuie sa-i spargi in replici inteligente si sa fi bun la carte. Colegii tai sunt cam... rai. Esti gras? Poaate de asta pare ca mergi asa. Incearca sa te uiti la altii sa vezi cum merg "normal". Nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii, si cu baiatul ala mic, fa-te ca vrei sa-l bati si uitate urat la el. Ia-ti o sapca de aia hip-hop sau cum s-o numi si pari si tu mai....rau devil.

| VladMC explică (pentru MyGoodLife):

Nu,nu sint gras, am 45 kg.happy
nu, ca nu se lasa el usor intimidat

| MyGoodLife a răspuns (pentru VladMC):

Foarte slab pentru varsta ta, oricum sper ca te-a ajutat sfatul meu love struck

| ElenaDanielaE a răspuns:

Nu-l mai lua in seamă!

| VladMC explică (pentru ElenaDanielaE):

Si cum, sa fiu socotit de las?

| ElenaDanielaE a răspuns (pentru VladMC):

Nu, dar dacă iei în seamă ți-e bine?

| MaduMadutsa a răspuns:

Salut! In legatura cu problema ta, te sfatuesc sa fii tu insati, nu ii lua in considerare pe cei din jur si fii mandru.Incearca sa nu te mai gandesti la asta si concentreaza-te pe lucruri mult mai importante.
Da-le si tu cate o replica daca tot continua, sau in cel mai rau caz spune-le parintilor tai si ei cu siguranta vor lua masuri.
Succes!:*

| VladMC explică:

Acum cui sa-i dau funda?happy

| AlexSeNNNzor a răspuns:

Ma. probabil porti pantaloni cam stramti sau ceva... oricum nu il baga in seama! sau daca zice ceva abtine-te sa ii dai punchi in face laughing

| Anoms a răspuns:

Probleme de scriere
1) Sint Baiat (corect: Sunt baiat)
2) ca cind (Corect: ca, cand)
3) sa nu ma rida nimeni (Corect: sa nu mai rada nimeni.)

| VladMC explică (pentru Anoms):

Mersi mult
nu sunt romanhappysint din Moldova

| MyGoodLife a răspuns (pentru Anoms):

Anoms, ai gresit la 2), tot o cacofonie e, forma corecta e : ca atunci cand