NOpee'!
Nu merita sa o citesti este naspa
Si nu merita sa citesti ceva ce nu. ti place
Deci revin-o la ce vrei sa citesti! Pupicii fundita!
Merita citita. mie mi-a placut foarte tare. depinde si de felul tau de a fi.
Eu am citit-o si cred ca este grozava.Eu dupa ce am imprumutat cartea de le biblioteca nu am mai putut-o lasa jos, citeam aproape non-stop
NaDy, la modul in care te tragi in poza, nu stiu cine te-ar putea crede ca ai citit "Singur pe lume", sau orice alta carte. Adica, muzica regelui e mai captivanta pentru tine. "Cartile e naspa".
Citeste-o pana la capat, iti va placea (sper). iar daca nu, macar iti educi rabdarea pentru lectura. un lucru foarte bun, de altfel
NaDy, dar tu ai citit macar cartea, sau cel putin...ai auzit de ea ca sa poti spune ca e "naspa"?
Uite Olenutza, cartea asta mi s-a parut foarte frumoasa, de fapt este printre preferatele mele, crede-ma, merita.
Dar totusi faci ce vrei, este alegerea ta insa, inveti multe lucruri din ea si tu pierzi daca nu o citesti.
A fost caretea mea preef pe la 11 ani. dar na...fiecare cu ale lui.Nu citi ceva ce nu-ti place. Mie mi-a placut mult este captivanta, are f multe actiuni.Chiar nu te-a facut deloc curioasa?
E o carte ft frumoasa. Diriga` mi-a spus mai demult ca nu citesti o carte neaparat ca sa intelegi ceva(asta nu inseamna sa citesti printre randuri). E bine sa citesti si pentru imbogatirea vocabularului.Si-n plus, pe parcursul cartii ai sa descoperi lucruri care or sa te faca sa privesti viata cu alti ochi.Parerea mea.
Singur pe lume a fost prima mea carte citita.de ea m-am apucat prima data. e adevarat ca nu e asa plina d actiune povestea asta, dar curiozitatea m-a impins sa o citesc pana la capat...si mi-a placut pana la urma. dar daca ai preferinte si iti place un gen anume, axeaza-te pe ala. din cand in cand poti sa mi citesti si altceva
vezi tu
byee
Iti recomand sa continui sa o citesti.Este o carte foarte frumoasa.Asa la inceput, te plictisesti pana cand intri in carte si te lasi in voia ei.Atunci iti place la nebunie sa o citesti si sa nu o mai lasi.
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: