Si acum, tu ce vrei? Sa te ajutam noi sa faci un fals in acte? Testul tau are punctajul notat pe el. Cat de idiot sa fii incat sa corectezi DOAR nota finala, iar punctajul, adunat, sa dea in continuare 7, 20? Renunta! Mai bine explica-le parintilor, ca sa stie cam ce au la usa. Sa fie pregatiti.
Iti dai seama ca va vedea imediat ca ai modificat nota daca incerci orice. Si ca asta inseamna exmatriculare. Sotul meu, care este profesor, isi noteaza notele acasa intr-un caiet, inainte de a duce lucrarile tocmai pentru a preintampina aceste probleme. In plus, orice om normal isi cunoaste perfect scrisul si vede cea mai mica modificare care nu ii apartine. Eu zic sa te abtii, ceea ce vrei tu sa faci este furt. Daca incepi cu asemenea chestii din scoala, vei sfarsi intr-un penitenciar fiindca greu e sa furi prima data, dupa aceea ti se va parea normal.
Buna DeDe
Mi s-a intamplat la fel la chimie in loc de 10 mi-a pus 9, am vorbit cu ea, i-am aratat dovada ca am luat 10 si mi-a pus stampila iar nota a fost modificata.
Te sfatuiesc sa faci la fel
Succes :*
N`ar fi o idee buna. Eu zic sa fii cinstita si sa o rogi frumos sa te mai asculte, ca sa-ti ridici media. Dar invata bine inainte. Daca procedezi asa, pe langa ca o sa faci o impresie buna si o sa arati ca esti optimista, o faci si intr-un mod corect.
A mers pentru mine. Luasem 7, si se pare ca mi-am salvat media, caci am invatat mult. Ambitia conteaza.
Totusi. Daca este o profesoara mai... si nu vrea de nici o culoare sa-ti ridice nota, eu zic sa inveti mai mult data viitoare.
Trisand nu rezolvi nimic.
Exista sanse foarte mici sa NU fii prinsa. Si atunci vor aparea probleme.
Succes! :*
Păi zii că ai crezut că ţia pus 8. Aminteştei că trebuia săţi urce nota şi zii să ţio modifice. Şi adui o ciocolată.
Pai ii spui ca nu ti-a pus nota buna, apoi ii spui ca ai vz ca era 7.80 si cand te-ai uitat iar pe lucrare ti-ai dat seama ca era 7.20, pentru ca nu ai inteles scrisul. Sper sa mearga, funda!
Nu e o problema asa mare se stampileaza s-au se incercuieste si se pune nota reala. Daca te intreaba de ce nu i-ai spus i poti zice ca erai prea suparata ca sa mai poti observa!
Tot ce conteaza este sa'i spui intr'un mod cat mai frumos.Nu conteaza e munca ta.Trebuie sa ai sange in tine si sa'i spui.Eu ma si certam cu profii pentru note deci ai tupeu ca trebuie sa ti'o mareasca sau sa ti'o modifice.
Pa, pa succes maine la scoala.
Dar tu de unde sti ca ti-a pus 7? daca nu ti-a spus ea atunci te duci la profa si o intrebi spunandu-i mai intai ca ti-a trecut prin cap sa intrebi si o intrebi ce nota ti-a pus si dupa ce spune 7 ii spui ca ai luat 7, 80 nu 7, 20 si ziua urmatoare ii aduci testul sa o convingi! multa BFT!