Intr-un discurs trebuie sa punctezi si ce e bine si ce e rau. Ai putea sa spui ce ati facut voi precum colectiv, la ce va pricepeti, cand sunteti uniti. Poti sa punctezi si ca unii sunt obraznici si fac nazbatii. Ai putea sa termini discursul cu "Tot raul spre bine" sunteti copii si acum aveti sansa sa riscati si sa incercati diverse lucruri. Sper sa ajute
Din cate vad ai o clasa chiar tare. Incearca sa fii spontan. Nu uita ca treci prin cei mai frumosi ani din viata. Adu asta in discutie. Chiar daca poate tu esti mai misfit gandeste-te la tot ce e bun in colegii tai (ca sunt spontani, ca au curaj, ca traiesc clipa, ceea ce e cel mai important etc).
Nici chiar asa nu se poate nu zic, eu nu sunt sfanta. uneori sunt mai rau ca ei...doar ca eu inlocuiesc asta cu invatatura si activism... doar ca la noi 80 % din clasa yau marijuana, fumeaza, beau, joaca carti.nu se poate de invatat.cum se spun ''ne-au adunat si tunat acolo''
Spune-ti impresiile despre scoala/clasa, cea ce iubesti cel mai mult la grupul tau, profesori, invatamant... apropo tu esti din Italia? Eu sunt din Italia si am citit numele tau de pe TPU sconosciuto .
Da sunt in Italia doar ca la noi clasa toti fumeaza, se drogheaza la ore, si parintii nici nu stiu. clasa mea se asteapta ceva de la mine, profesorii altceva
Si la noi aproape toti fumeaza dar doar una si-a facut canne cu niste prieteni...lume nebuna ! Mult succes la discurs!