anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. Sunt clasa a 8-a si dupa cum stiti saptamana viitoare am examene. Cum pot scapa de stres? Numai cand ma gandesc incep sa ma panichez

7 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Incearca sa te detasezi. Daca ti-ai dat interesul in timpul scolii, iar in ultimul timp ai invatat pentru examen, nu ar trebui sa ai nicio problema. Gandeste-te la altele, invata dar acorda-ti si timp liber.

| OnuOnulică a răspuns:

Gândește-te că e doar un simplu examen și nu contează atât de mult pe cât crezi.

| K0sti a răspuns:

Te panichezi doar cand nu esti sigur pe tine...
Atunci cand stii, te duci razand cu fruntea sus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Calmeaza-te, nu-i mare bai. Totul o sa fie bine, gandeste-te ca dai un simplu test.

| Axattys a răspuns:

Nu inteleg de ce lumea de streseaza asa de mult pe baza unui exam sau test.Gandeste te ca e pur si sinplu un obstacol din viata ta si o sa l treci cu brio.Nu lasa o nota dintr un test sau examen sa ti decida soarta. Gandeste mereu pozitiv si la ce beneficii vei avea parte dupa: Liceu bun, o viata mai buna si daca inveti bine poate si un mare succes in viata. Sper ca ti am ajutat cumva, Succes la exam.happy

| GabiBucur1991 a răspuns:

Si eu am examen.
Si practic ma doare-n pix deoarece imi stiu cunostintele si le pot evalua undeva sus.
Nici nu este nevoie sa repet prea mult deoarece optez pentru un profil mai putin frecventat in zona, intesiv info.

Bafta, draga.

| MariaAlexandra2004 a răspuns:

Du-te afara, impiedica-te din greseala, iti umpli piciorul de sange iar durerea aceea te va durea undeva de examen...