| Iasmiine a întrebat:

Deci vineri am lipsit de l scoala si am dat test la fizica.Si maine am fizica si as vrea sa stiu daca cineva lipseste la un test il da ora viitoare sau nu?

14 răspunsuri:
| chocolate27 a răspuns:

Depinde de alegerea profesorului. Poate te va asculta, cine stie...thinking

| fluturas a răspuns:

Depinde big grin daca era testul initial nu cred ca o sa-l mai dai, daca nu, atunci s-ar putea sa-l dai, dar cred ca mai mult s-ar putea sa te asculte happy intreaba pe un coleg din ce au dat testul si invata-ti happy

| Licurici_9087 a răspuns:

Acum, depinde de profesor... daca ai unul bun poate te iarta dar daca este mai aspru... e mai greustraight face

| LookAtMeNow a răspuns:

Depinde de prof/profahappy, dar s'ar putea sa te asculte deci ar fi bine sa te pregatestibig grin.

| ciuly4u a răspuns:

thinking depinde de profesor, daca are de predat nu o sa aiba timp sa iti dea tie lucrare, dar o sa te asculte in una din ore. Asa e la mine laughing

| alexaaa a răspuns:

Deci...depinde de profesor. daca proful/a vrea sa dai testul scris, il vei da scris. dar exista si posibilitatea sa dai testul oral.asa ca pregateste-te pentru ambele posibilitati.succes!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de profesor. Ori iti da test, ori te poate asculta. Mult succes!

| ⇒ƒℓy◕ Øη◕ RαiηცỜω☻ a răspuns:

Pai acum nu stiu, depinde de prof., dar asa ar trebui daca nu dai lucrare probabil ca o sa te asculte.

Bft.

| ciufylovemusic a răspuns:

Da sau il ascuta depinde de profesor

| Dina_4962 a răspuns:

Eu cred ca nu pentru ca atunci cind ai lipsit profesoara ti*-a pus lipsa si gata.

| bembema a răspuns:

Nu cred ca te va pune sa dai test, in cel mai rau caz te ascultahappy bafta

| PandaGirl a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie.Deci daca nota se va pune in catalog este aproape sigur ca iti va da testul, dar daca nu se va pune in catalog sunt sanse dar foarte mici, dar cum au mai spus colegii mei de pe TPU este posibil sa te asculte. sI CORECT! Depinde si de profesor, dar totusi e mai bine sa fii pregatita decat sa regreti! Bafta!

| Diana16 a răspuns:

De obicei te scoate in fata clasei si te asculta...

| denisa_3178 a răspuns:

S-ar putea sa te asculte. depinde si de test. daca a fost initial nu cred ca il mai dai dar daca e din ce ati facut acum in anul asta scolar probabil ca il vei da